Lookism Manhwası Anime Oluyor
Anime 4 Kasım'da prömiyer yapacak.

Lookism

Park Tae Jun'un Lookism isimli manhwasının anime olacağı duyuruldu. Anime adaptasyonu için bir tanıtım görseli ve tanıtım fragmanı yayınlandı. Tema şarkısı ATEEZ grubu tarafından seslendirilen anime serisi, Stüdyo Mir (DOTA: Dragon's Blood, The Witcher: Nightmer of the Wolf) tarafından 4 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak. 

Tanıtım Görseli

Tanıtım Fragmanı

Komedi, aksiyon, doğaüstü türündeki manhwa Naver Webtoon'da ve LINE Manga'da yayınlanıyor. Manhwa'da dış görünüş ve materyalizm kavramları işleniyor.

 

Özet

Park Hyun Suk; 17 yaşında, kısa boylu, kilolu, çekici olmayan bu yüzden zorbalığa uğrayan bir liselidir. Görünüşünden dolayı zorbalığa ve ayrımcılığa uğramaya alışkındır. Kendisine en çok zorbalık yapan Lee Tae Sung adındaki zorbadan kaçmak için başka bir okula transfer olmaya karar verir. Transfer olmadan birkaç gün önce Hyung Suk kendini başka bir bedenin içinde, eski tombul bedenine bakarken bulur. Yeni bedeni eskisinin aksiye zayıf, uzun ve çekicidir. Artık iki bedene sahip olan Hyung Suk transfer olduğu lisede, bu yeni bedenle önceki yaşamından çok farklı bir yaşama başlar ve bu yeni "ideal" bedenin sırrını çözmeye çalışır.

 

Kaynak: MAL

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

2 comments

lihmei
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

Bu haberi ekimin başında öğrendim. o kadar büyük bi hevesle bekliyorum ki yayınlanmasını. Webtoon günceline geldikten sonra ara vermiştim çünkü bölüm beklemek çok zordu. özellikle sonunu görmediğim için kurgu beni kendine çok bağladı.

Animesini izlemek çok zevkli olacak

Ateezin seslendirmesi ise... Ne diyebilirim ki harika

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg
Vaskonun dövmesi
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

Oha oha oha sonunda en sevdiğim, favori manhawamın animesi çıkacak lan! kaç yıldır bekliyorum aga, cok duygulandim la :*)

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları