Mayu Murata'nın Honey Lemon Soda Mangasının TV Animesi Yapılıyor
Wright Film Mayu Murata'nın Honey Lemon Soda mangasının TV anime uyarlamasının yapılacağını duyurdu ve bir teaser görsel yayımladı.

Murata ayrıca duyurunun anısına bir illüstrasyon da çizdi:

Hiroshi Nishikiori (A Certain Magical Index, IDOLiSH7 the Movie LIVE 4bit BEYOND THE PERiOD) animeyi J.C.STAFF'ta yönetiyor. Akiko Waba (Blue Reflection Ray) serinin hazırlanmasından sorumlu, Aimi Tanaka (Sugar Apple Fairy Tale animasyon yönetmeni) karakterleri tasarlıyor ve Akira Kosemura (Ao no Orchestra) müzikleri besteliyor. UNLIMITED PRODUCE by TMS animenin yapımcılığını ve planlamasını üstleniyor.

Murata mangayı Aralık 2015'te Shueisha'nın Ribon dergisinde yayınlamaya başladı. Shueisha manganın ilk derlenmiş kitap cildini Mayıs 2016'da yayınladı ve manganın 25. cildini 24 Nisan'da yayınlayacak. Manga Şubat ayı itibariyle 12 milyonun üzerinde bir toplam tiraja sahip.

Yen Press mangayı İngilizce olarak yayınlıyor ve beşinci cildi 19 Mart'ta yayınlayacak. Yen Press hikayeyi şöyle anlatıyor:

Ortaokul Uka Ishimori'ye yaralarından başka bir şey bırakmamıştır; öyle ki gülmeyi, ağlamayı ve hatta "merhaba" demeyi bile unutmuştur. Ancak limon rengi saçları olan bir çocukla tesadüfen yeniden karşılaşması onu canlandırır ve sonunda yardım için elini uzatırsa belki de hayatın çok daha tatlı olabileceğine dair umut verir.

Manga, 2021'de bir canlı aksiyon film uyarlamasına ilham verdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları