Let This Grieving Soul Retire! Anime Oluyor
Light novel serisinin 2024 yılında bir TV animesine uyarlanacağı duyuruldu.

Micro Magazine, Tsukikage ve Chyko'nun Let This Grieving Soul Retire! (Nageki no Bōrei wa Intai Shitai: Saijaku Hunter ni Yoru Saikyō Party Ikusei-jutsu) light novel serisinin 2024 yılında bir TV animesine uyarlanacağı duyurdu. Duyuruda animeden görsel ve tanıtım videosu yayımlandı.

.

Light novel sanatçısı Chyko ve romanların manga uyarlama sanatçısı Rai Hebino hatıra illüstrasyonları çizdi.

Chyko'nun Hatıra İllüstrasyonu

Chyko'nun Hatıra İllüstrasyonu

Rai Hebino'nun Hatıra İllüstrasyonu

Rai Hebino'nun Hatıra İllüstrasyonu

Masahiro Takata (High-Rise Invasion, The Family Circumstances of the Irregular Witch, The Iceblade Sorcerer Shall Rule the World) Zero-G'de animeyi yönetiyor ve aynı zamanda Saber Links'in ses prodüksiyonunda ses yönetmeni olarak yer alıyor. Hideki Shirane (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?, Aria the Scarlet Ammo, Date A Live) serinin senaryolarından sorumlu. Yūsuke Isouchi (Science Fell in Love, So I Tried to Prove It) ve Shingo Fujisaki karakterleri tasarlıyor. Ryōhei Sataka (Release the Spyce, D4DJ First Mix, Do It Yourself!!) müzikleri besteliyor, Avex Pictures ise müzik prodüksiyonunu üstleniyor.

Sanat yönetmenliğini Risa Tsushima üstlenirken, Shūhei Tada çizim için, Saho Yamane ise çizim asistanlığı için görevlendirildi. Yoshinori Tomo 3D'yi yönetiyor. Kōsuke Tanaka kurguyu, Masaki Utsunomiya ise görüntü yönetmenliğini üstlenmekte.

 

J-Novel Club romanları İngilizce olarak yayınlıyor ve hikayeyi şu şekilde  anlatıyor:

Krai ve çocukluk arkadaşları dünyanın en iyisi olmak için yemin etmişlerdi ama bu hayal Krai'nin bu iş için uygun olmadığını anladığı gün sona ermiş olmalıydı! Yine de beklentiler, Krai'nin hayatından duyduğu korkuyla birlikte artmaya devam eder. Çocukluk arkadaşları hayallerine daha da yaklaşırken, bu kederli ruhun tek bir dileği vardır: her şeyi bir kenara bırakıp emekli olmak!

 

 

 

 

Tsukikage, hikâyeyi Ocak 2018'de Shōsetsuka ni Narō web sitesinde serileştirmeye başladı ve Aralık 2018'de sona erdirdi. Micro Magazine, Chyko'nun çizimleriyle ilk baskı cildini Ağustos 2018'de yayınladı ve 10. cildi Mayıs 2023'te yayınladı. 11. cilt 29 Şubat'ta yayınlanacak.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları