Uzaki-chan Wants to Hang Out! Animesi 2022'de Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor
Take'nin Uzaki-chan Wants to Hang Out! (Uzaki-chan wa Asobitai!) adlı mangasının TV anime uyarlamasının resmi web sitesinin cumartesi günü yaptığı açıklamada, animenin önümüzdeki yıla yeni sezonunun geleceği haberi duyurulurdu.

Web sitesi, haberi kutlamak adına yeni bir görsel yayımladı: 

Take, Uzaki-chan'nın cumartesi günü olan doğum gününü kutlamak üzere çizdiği bir illüstrasyonu yayımladı:

Ek olarak, içinde animedeki 40 şarkılık ''tüm'' arka plan müziklerininin yanında iki adet özel şarkıyı —serinin kahramanları Uzaki-chan ve Shinichi tarafından seslendirilen "Seishun Swimmers" (Adolescence Swimmers) ve Ami, Akihiko, Sakaki tarafından seslendirilen "Enjoy! Cafe Gohan" ("Enjoy! Cafe Meal"), Uzaki-chan'ın OP ve ED tema şarkılarının cover'larının tümü ve tema şarkısının kısa TV-size versiyonunu içeren bir Ses Koleksiyonu bu sonbaharda piyasaya sürülecek.

İlk sezon, Japonya'da 10 Temmuz 2020'de prömiyer yaptı ve 12 bölüm yayınlandı. Funimation, sezonu Japonya'da yayınlandığı gibi yayınladı.


Kazuya Miura (Kemono Michi: Rise Up, DRAMAtical Murder) animenin ilk sezonunu ENGI (Kemono Michi: Rise Up) üzerinden yönetti. Takashi Aoshima (Yuruyuri - Happy Go Lily'nin her iki sezonu, Himouto! Umaruchan, Survival Game Club!) senaryo denetiminden sorumluydu ve Manabu Kurihara (Kemono Michi: Rise Up sub-karakter tasarımcısı) karakterleri tasarladı. 

Seven Seas, mangayı İngilizce olarak yayımlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Sakurai Shinichi'nin tek dileği biraz yalnızlık ve sükunet. Ancak Uzaki Hana'nın –onun gürültücü, iri göğüslü üst sınıfı– başka planları bulunmaktadır. Tek istediği onunla takılmak ve kafa bulmak. Neşesiyle büyüleyen ve enerjisiyle inadından asla vazgeçmeyen kişiliğinin yardımıyla, belkide bu güzel ilişkiyi başlatabilir!

Take, mangayı Niconico üzerinden 2017'nin Aralık ayında Dra Dra Sharp# markasının bir parçası olarak yayımlamaya başlamıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları