Kore Live Action Parasyte Serisi 5 Nisan'da Netflix'te Çıkış Yapacak
Seriden yeni bir görsel yayımlandı.scsd

dfvd Hitoshi Iwaaki'nin Parasyte (Kiseiju) mangasının Güney Kore yapımı live action uyarlamasının 5 Nisan'da prömiyer yapacağı duyuruldu ve yeni bir görsel paylaşıldı.

Seri, Haziran ayına kadar yeni bölüm yayımlamaya devam edecek.

Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan ve Lee Jung-hyun serinin başrol oyuncuları. Yeon Sang-ho (Train to Busan, Peninsula) serinin yönetmeni ve aynı zamanda Ryu Yong-jae ile (Peninsula, Money Heist: Korea - Joint Economic Area) senaryodan sorumlu.

sds Seri mangadan uyarlanarak yapılıyor fakat kendi yeni hikâyesini anlatacak. Jeon, parazit saldırısına uğrayan "ama parazit beynini ele geçiremeyince tuhaf bir birleşme yaşayan" Jeong Su-in'i oynuyor. Koo, kayıp kız kardeşini bulmak için parazitlerin peşine düşen Seol Kang-woo'yu oynuyor. Ve Lee, kocası öldürülen The Grey (parazitlerle savaşan bir ekip) liderini oynuyor.

Hitoshi İwaaki'nin orijinal mangası 1990-1995 arasında Kodansha'nın Afternoon dergisinde serileştirildi. Manga, Parazitler denen uzaylı varlıkların dünyaya gelip insanların burnundan ve kulaklarından geçerek beyinlerini ele geçirmesini konu alıyor. Migi adlı bir uzaylı, liseli Shinichi İzumi'nin sadece sağ kolunu ele geçirebiliyor ve tüm kontrolü ele alamıyor. Migi ve Shinichi birlikte yaşamayı öğrenir ve insanları sadece yemek olarak gören diğer Parazitlerle savaşır. 

Manga daha önce bir animeye ve iki live actiona uyarlandı.sdsd

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları