Tsurune'nin Ova'sının Tantım Videosu Yayımlandı
14. bölüm serinin beşinci BD/DVD'leri ile 1 Mayıs'ta hayranlarla buluşacak.

Kyoto Animation, perşembe günü Kotoko Ayano'nun Tsurune: Kazemai Kōkō Kyūdō-bu romanının anime uyarlamasının televizyonda gösterilmeyecek olan 14. bölümünün tanıtım videosunu yayımlamaya başladı.

Animenin beşinci  Blu-ray Diski ve DV'si 1 Mayıs'ta yeni bölüm ile birlikte gelecek. Bölüm ilk olarak özel bir etkinlik olan Sagamihara'da anime'de 3 Mart'ta gösterilecek.

Bölüm ünlü idol Noririn'in Yatanomori okçuluk dojo'sunda fotoğraf çekimi düzenlemesi haberi ile başlıyor. Masa idol hakkında herhangi birbilgiye sahip değil ve diğerleri de onunla aynı durumda. Ancak Nanao Kirisaki Lisesi'den Sase adında birinin Noririn büyük bir hayranı olduğunu hatırlıyor ve Masa'ya ondan yardım istemeyi öneriyor. Bunun üzerine Minato, Shū ile irtibata geçerek Sase'yi bilgilendirmesini rica ediyor. Ama gün geldiğinde Kirisaki Lisesi'nin ana takımından herkes orada bekliyor. Sase'nin Noririn ile ilgili konuşurkenki tutkusu kendisi dışında herkesi utandırmaya yetiyor. Şimdi herkes Yatanomori dojo'sunda toplanmış durumda.

Anime Japonya'da NHK-G kanalında geçtiğimiz Ekim ayında yayımlandı.

Takuya Yamamura(Violet Evergarden 7. ve 12. bölüm yönetmeni, Sound! Euphonium 3. ve 10. bölüm yönetmeni) ilk defa seri yönetmenliği yaptı ve Michiko Yokote(Shirobako, Children of the Whales, Karakai Jōzu no Takagi-san) senaryondan sorumluydu. Miku Kadowaki(Beyond the Boundary, Amagi Brilliant Park, Miss Kobayashi's Dragon Maid) karakterleri tasarladı. Harumi Fuuki(Miss Hokusai, The Piano Forest) müzikleri besteledi ve müzik yapımcısı ise Lantis'di. "Naru" isimli açılık şarkısnı Luck Life söylerken, kapanış şarkısı "Orange-iro" ChouCho tarafından yapıldı.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları