The Rising of the Shield Hero Animesinin 3. Sezonunun Teaser'ı İlk Gösteriminin Ekim Ayında Yapılacağını Duyurdu
Yeni yönetmen Hitoshi Haga ile sezonun ilk önemli görseli

The Rising of The Shield Hero animesinin ekibi Cuma günü animenin yaklaşan üçüncü sezonu için yeni bir tanıtım fragmanı ve önemli bir görsel yayınladı. Teaser, serinin Ekim 2023'te prömiyer yapacağını duyuruyor.

Serinin resmi İngilizce Twitter hesabı videonun ingilizce altyazılı versiyonunu yayınladı ayrıca Crunchyroll'un seriyi Ekim ayında yayınlayacağı doğrulandı.

© AnekoYusagi_Seira Minami/KADOKAWA/Shield Hero S3 Project

Animenin ilk sezonundan beş bölümün senaryosunu yazan ve dört bölümün yönetmenliğini yapan Hitoshi Haga, üçüncü sezonun da yönetmenliğini üstleniyor. Haga, ilk sezondaki Takao Abo ve ikinci sezondaki Masato Jinbo'dan sonra serinin üçüncü yönetmeni. Keigo Koyanagi serinin senaryolarını yazmaya ve denetlemeye devam ediyor. Kevin Penkin müzik için, Kinema Citrus da animasyon prodüksiyonu için yeniden kadroya dahil oldu.

Franziska van Wulfen ve Sana Komatsu karakterlerin tasarımında Masahiro Suwa'ya eşlik ederken, önceki sezonların baş animasyon yönetmeni Kōta Sera da tasarımlarda ortak çalışma yapmak üzere görevlendirildi.

The Rising of the Shield Hero televizyon anime serisinin ikinci sezonu olan The Rising of the Shield Hero 2, 6 Nisan 2022'de AT-X kanalında prömiyerini yaptı. Başlangıçta Ekim 2021'de prömiyeri yapılması planlanan anime daha önce ertelenmişti. Crunchyroll animeyi Japonya ile aynı anda yayınlıyor.

The Rising of The Shield Hero anime serisi, Ocak 2019'da iki saatlik özel bir bölümle prömiyerini yaptı ve 25 bölüm sürdü. Crunchyroll seriyi Japonya'da yayınlandığı gibi yayınladı. Crunchyroll, Eylül 2018'de Crunchyroll Expo'da animeden konuklarla birlikte ilk dublajlı bölümün prömiyerini yaptı.

One Peace Books orijinal novel serisini ve Aiya Kyu'nun manga uyarlamasını İngilizce olarak yayınlıyor. Yayıncı, romanların ilk cildini şöyle tanımlıyor:

Günlerini oyunlar ve mangalarla geçiren karizmatik olmayan bir otaku olan Naofumi Iwatani, aniden kendini paralel bir evrene çağrılmış olarak bulur! Efsanevi silahlarla donatılmış ve dünyayı kehanet edilen yıkımından kurtarmakla görevlendirilmiş dört kahramandan biri olduğunu keşfeder. Kahramanların en zayıfı olan Kalkan Kahramanı olarak hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Naofumi çok geçmeden yalnız, beş parasız ve ihanete uğramıştır. Sığınacak kimsesi ve kaçacak bir yeri olmadığından, elinde sadece kalkanı kalmıştır. İşte şimdi Naofumi, efsanevi Kalkan Kahramanı olmak ve dünyayı kurtarmak için yükselmek zorunda!

Kaynak: ANN

https://twitter.com/ShieldHeroEN/status/1644505604210188288?s=20

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

cratronix
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

2. sezonu batırdıktan sonra umarım 3.sezonu doğru düzgün yaparlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları