Tsuma, Shōgakusei ni Naru Animesinin 2024 Yılı İçerisinde Yayımlanacağı Açıklandı
Yayū Murata'nın Tsuma, Shōgakusei ni Naru'sunun (If my wife [became] an elementary school student.) mangasının 2024 yılında animesinin TV prömiyeri yapacağı açıklandı.

Noriyuki Abe (Yū Yū Hakusho, Bleach, Flame of Recca) animeyi St.Signpost'ta yönetiyor. Sawako Hirabayashi (Wolf Girl & Black Prince, Delicious Party♡Precure) serinin süpervizörlüğünü yapıyor ve senaryolarını yazıyor. Narihito Sekikawa ise karakterleri tasarlıyor.

 

Manga, karısı Takae'nin ölümünden 10 yıl sonra kalbi kırık bir adam olan Keisuke Niijima'ya odaklanıyor. Ancak bir gün, ilkokul öğrencisi bir kız evine gelir ve kendisinin Takae olduğunu, farklı bir kız olarak reenkarne olduğunu söyler. Şimdi Keisuke kaybettiği zamanı telafi etmeye çalışırken, Takae 40'lı yaşlarında bir kadının zihnine sahip bir ilkokul öğrencisi olarak Keisuke ile buluşabileceği durumlar yaratmaya çalışmaktadır.

Murata, Nisan 2018'de Weekly Manga Times'da manganın one-shot versiyonunu yayınladı ve aynı yıl Temmuz ayında serileştirmeye başladı. Manga Aralık 2022'de sona erdi ve Hobunsha manganın 14. ve son derlenmiş kitap cildini Mart 2023'te yayınladı.

 

 

Manga, Ocak-Mart 2022 tarihleri arasında yayınlanan bir  diziyede ilham kaynağı olmuştur.

 

Kaynak:ANN ddcsc

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları