My Senpai Is Annoying TV Animesinin Yeni Oyuncuları Açıklandı
Shiro Manta'nın My Senpai Is Annoying (Senpai ga Uzai Kōhai no Hanashi) adlı mangasının TV anime uyarlamasının resmi web sitesi çarşamba günü yaptığı açıklamada yeni oyuncuları duyurdu ve yeni bir görsel yayınladı.

Yeni Oyuncular:

Yeni Oyuncular:
  • Saori Hayami çalışan Tōko Sakurai'i seslendirmektedir.
  • Reiō Tsuchida çalışan Sōta Kazama'yı seslendirmektedir.
  • Reina Aoyama Igarashi'nin çocukluk arkadaşı Natsumi Kurobe'yi seslendirmektedir.
  • Yui Horie Tōko'nun küçük kardeşi Yūto Sakurai'i seslendirmektedir.
  • Aoi Koga çalışan Mona Tsukishiro'yu seslendirmektedir

 

Animenin baş rolleri Futaba Igarashi Tomori Kusunoki tarafından ve Harumi Takeda Shunsuke Takeuchi tarafından seslendirilmektedir:

Ryota Itoh (Sing "Yesterday" for Me bölüm yönetmeni, Ping Pong, Aikatsu Stars!) animeyi Doga Kobo (Sing "Yesterday" for Me, Diary of Our Days at the Breakwater) üzerinden yönetmektedir. Yoshimi Narita (Beet the Vandel Buster, ICHU: Halfway Through The Idol) senaryo denetiminde, Shigemitsu Abe (Killing Bites) karakter tasarımda, Takeshi Takadera (Yowamushi Pedal, RIN-NE) ses yönetmenliğinde ve Hiroaki Tsutsumi (Dr. Stone, Children of the Whales) müziğin bestelenmesinde görev almaktadır.

 

Seven Seas mangayı renkli ve İngilizce olarak yayımlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Igarashi çalışkan bir iş kadınıdır. İş yerindeki üstü senpai Takeda, onu sürekli rahatsız etmektedir-- ancak buna rağmen her seferinde kendisini ona daha da yakınlaşmış bir şekilde bulur. Igarashi iş, yaşam ve aşkı dengelemeye çalışırken her günü komik aksilikler ve romantik anlarla dolup taşar. Yayın hayatına bir webcomic olarak başlayan bu renkli manganın Aggretsuko ve The Office gibi serilerin izleyicilerinin hoşuna gideceği kaçınılmaz!

 

 

Manta mangayı 2017'de yayımlamaya başladı ve manga Pool web dergisinin bayrağı altında pixiv Comic web sitesi üzerinden serileştirildi. Seri, 2018 Tsugi ni Kuru Manga Ödülleri'nde web manga kategorisi altında başarıyı yakalamıştır. Ichijinsha manganın 6. derlenmiş kitap cildini 25 Kasım'da yayımladı ve 7. cildi 28 Nisan'da yayımlanacaktır. Serinin hala artmakta olan 1 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları