In Another World With My Smartphone Animesinin 2. Sezon Video ve Görseli Yayınlandı
Anime Nisan 2023'te başlıyor // Patora Fuyuhara'nın In Another World With My Smartphone animesinin televizyon animesinin ikinci sezonunun resmi web sitesi...

In Another World With My Smartphone Anime'nin 2. Sezonu Video ve Görseli Yayınlandı

Patora Fuyuhara'nın In Another World With My Smartphone (Isekai wa Smartphone to Tomo ni.) adlı light novel serisinin animesinin resmi web sitesi, Cuma günü yeni bir görsel, tanıtım videosu ve Nisan 2023'de çıkışını yapacağını yayınladı.

Yeni sezonda devam eden oyuncu kadrosu ve İkinci sezon için yeni oyuncular şunlardan oluşuyor:

  • Miyu Takagi, Lucia Rea Regulus olarak
  • Yū Serizawa, Hildegard Minas Lestia olarak
  • Miyu Kubota, Sakura olarak

İkinci sezonda yeni bir kadro ve animasyon stüdyosu yer alacak. Yoshiaki Iwasaki (Do You Love Your Mom and Her Two-Hit Multi-Target Attacks?, Love Hina) J.C. Staff'ta animeyi yönetiyor. Deko Akao (Komi Can't Communicate, Snow White with the Red Hair) dizinin kompozisyonunu yapıyor. Chinatsu Kameyama (Kemono Michi: Rise Up) karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor. Eiji Iwase (No Game, No Life) sanat yönetmeni olarak görev yapıyor. Eiko Nishi (Tokyo Ghoul:re) renk tasarımından sorumlu. Yutaka Kurosawa (Food Wars! Shokugeki no Soma) görüntü yönetmeni olarak görev yapıyor. Ayumi Yamagishi, (REAL-T) editör olarak görev yapıyor. Kei Yoshikawa (Mobile Suit Gundam AGE, Love of Kill) ve Kōhei Yamada, Pony Canyon'da müzikleri besteliyor. Ses yönetmenliğini ise Takumi Itō (Let's Make a Mug Too) yapıyor. 

İlk sezonun prömiyeri Temmuz 2017'de yapıldı ve 12 bölüm yayınlandı. Crunchyroll, diziyi Japonya'da yayınlandığı anda ingilizce altyazılı olarak yayınladı ve Funimation ingilizce bir dublaj yayınladı.

J-Novel Club roman serisini ingilizce olarak yayınlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

15 yaşındaki Mochizuki Touya, şimşeklerin onu öldürdüğü garip bir kazadan sonra uyanır ve kendisini Tanrı ile yüz yüze bulur. "Biraz hata yaptığımı söylemekten korkuyorum..." diye yakınıyor ihtiyar. Ama hepsi bir kayıp değil! Tanrı, Touya'yı bir fantezi dünyasına reenkarne edebileceğini ve bonus olarak akıllı telefonunu yanında götürebileceğini söylüyor! Böylece Touya'nın yeni, Zamanı bozulmuş sözde ortaçağ dünyasındaki macerası başlar. Arkadaşlar! Eğlence! Göz yaşları! Açıklanamaz Deus ex Machina! Merakla dolu bir yolculuğa çıkarken dalgın dalgın bir yerden bir yere, aklına ne geliyorsa onu takip ederek seyahat eder. Kılıçlar, büyücülük ve akıllı telefon uygulamalarıyla ilgili destansı bir hikayenin perdeleri kalkıyor!

Fuyuhara, In Another World With My Smartphone serisini 2013 yılında "Shōsetsuka ni Narō" web sitesinde başlattı ve Hobby Japan'ın Novels şirketi, romanları Eiji Usatsuka'nın çizimleriyle basılı olarak yayınlıyor. Soto, 2016 yılında bir manga uyarlaması yayınladı ve Yen Press, mangayı İngilizce olarak yayınlıyor.

Kaynak: ANN

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

vkopuzoglu
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

O kadar devam sezonu bekleyen şahane anime serileri var ki? Bu ne ya Allah aşkına bu ne? İlk sezonu seyrettim o kadar yavandı ki hani boş zamanda seyretmek için bile çok çerez kalıyor. Sevenlerine saygı duyuyorum ve seyredilmeyecek yapım değil ama lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin cidden ne gereği vardı?

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları