Hollow Knight: Silksong Switch ve PC'ye Geliyor
Hollow Knight'ın devam oyunu yolda.

Team Cherry 2017 yılında, Switch, PC, Mac ve Linux için, çıkan Hollow Knight oyununun devam oyununu yapacakları duyurdu. Oyunun çıkış tarihi henüz belirlenmedi.

Team Cherry'den oyunun tanıtım videosu.

Hallownest'ın prenses&koruyucu Hornet olara, şarkı ve ipek tarafından yönetilen bu krallıkta yepyeni bir maceraya atılın. Yakalanıp bilinmeyen bu topraklara getirilen Hornet krallığın uç noktasına yaptığı bu ölümcül yolculukta düşmanlarıyla savaşmalı ve gizemleri çözmeli.

Hollow Knight: Silksong, böcekleri ve kahramanları konu alan, ödül kazanmış aksiyon macera oyunu, Hollow Knight'In devam oyunu. Ölümcül avcı Hornet, yeni toprakları keşif eder, yeni güçlerini uyandırır, çeşitli canavar ve böceklerle savaşıp kendi doğası ve geçmişi ile ilgili sırları açığa çıkarırken ona eşlik et.

Oyunun ana özellikleri

  • Yepyeni bir harita ve tamamen yeni bir krallık! Mercan ormanları, yosunlu mağaralar, yaldızlı şehirler ve buğulu demirlerden oluşan bu dünyayı keşif et.
  • Öldürücü akrobatik haraketler yap! Yeni ve çevik haraketlerle düşmanlarının arasında ölümcül ve etkileyici bir dans sergile.
  • Güçlü araçlar yarat! Düşmanlarını şaşırtmak ve yeni yüksekliklere tırmanmak için silah, tuzak ve ilginç mekanizmalar yapmakta ustalaş.
  • Şaşırtıcı gizemlerin perdesini arala! Krallığının umudunu geri kazanmak için nadir yaratıkları avla, eski gizemleri ortaya çıkar ve hazine  ara. Beklenmedik için hazır ol!
  • 150 yeni düşmanla savaş! Yaratıklar ve avcılar, uikastçiler ve krallar, canavaerlar ve şövalyeler, yeteklerini ve cesaretini kullanarak hepsini yenmen gerekiyor.
  • Silk Soul modu ile oyun bitmiyor! Oyunu fethediğizde, oyun yeteneklerinizi denemeniz için eşsiz ve zorlayıcı bir mod ile devam ediyor.

Hollow Knight'ın ödül kazanan bestecisi  Christopher Larkin nostajik melodilerle geri dönüyor. İlk oyunun aksine Silksong 10 dilde(İng, Fr, İta, Al, İsp, Jap, Kor, Por, Rus, B. Çin) ses ve yazıyı destekleyecek.

Oyunun Resmi Websitesi

Kaynak: Gematsu

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları