Goblin Slayer II 2. Sezonunun Heyecan Veren Başlangıcı: 6 Ekim'de Ekranlarda!
Goblin Slayer II'nin ikinci sezonu, 6 Ekim'de başlıyor. Kumo Kagyu'nun karanlık fantezi serisinin devamı, heyecan verici bir geri dönüşle izleyicilerle buluşacak.

Kumo Kagyu'nun Goblin Slayer karanlık fantezi roman serisinin uzun beklenen ikinci sezonu olan Goblin Slayer II için heyecan dorukta! Resmi web sitesi, izleyicileri heyecanlandırmak için yeni bir görsel ve gösterinin 6 Ekim'de başlayacağını açıkladı.

                             © 蝸牛くも・SBクリエイティブ/ゴブリンスレイヤー2製作委員会

Goblin Slayer II, 6 Ekim'de Tokyo MX, AT-X ve BS11 kanallarında büyük bir patırtıyla ekranlara gelecek, ardından da Sun TV izleyicileriyle buluşacak. Ancak sürprizler bununla sınırlı değil; gösteri, TV prömiyerinden birkaç saat önce ABEMA'da canlı olarak yayınlanacak!


Heyecanla beklenen ikinci sezonun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:


Müzik dünyasının yıldızları da bu sezon geri dönüş yapacak. Mili, açılış temasını "Entertainment" adıyla seslendirirken, Yuki Nakashima kapanış teması "Kasumi no Mukō e" (Sis'in Ötesine) ile izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak.

 

Dönüş yapan oyuncu kadrosu da oldukça etkileyici:

Misato Takada, LIDEN FILMS stüdyosunda diziyi yönetirken, anime'nin ilk sezonunu yöneten Takaharu
Ozaki baş yönetmen olarak geri dönüyor. Seri kompozisyonu yine Hideyuki Kurata tarafından kaleme alınacak. Karakter tasarımları Hiromi Kato'ya emanet edilirken, müzikler ise Kenichiro Suehiro tarafından bestelenecek.

 

Goblin Slayer'in ilk sezonu 2018'de Japonya'da büyük bir başarı elde etmiş ve dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Crunchyroll, diziyi altyazılı olarak yayınlayarak uluslararası izleyicilerin de ilgisini çekti. Funimation da İngilizce dublajlı olarak diziyi izlemek isteyenler için seçenek sunmuştu.

 

Goblin Slayer: Goblin's Crown sinema animesi 2020'de büyük bir beğeni toplamıştı ve Crunchyroll, bu özel bölümü uluslararası izleyicilerle buluşturmuştu.

 

Kumo Kagyu'nun Goblin Slayer karanlık fantezi roman serisi ve Kōsuke Kurose'nin manga uyarlaması, edebiyat ve manga dünyasında büyük bir etki yaratmıştır. Serinin hayranları, yeni sezonun başlamasını büyük bir heyecanla bekliyorlar. Bu serüvene hazır mısınız?

 

Kaynak: ANN

Şu sıralar Manhwa'lara ilgi duyan, anime meraklısı bir üniversite öğrencisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları