"Duel Masters LOST" Mangası Sonbaharda TV Anime'sine Uyarlanacak
Duel Masters LOST ile ilgili kısa bir tanıtım videosu ve görseli resmi sayfasından paylaşıldı.

Shigenobu Matsumoto ve Yō Kanebayashi'nin Duel Masters LOST projesinin bir parçası olan Duel Masters LOST Tsuioku no Suishō (Duel Masters LOST: Crystal of Remembrance) mangası bu sonbaharda J.C. Staff tarafından televizyon animesine dönüştürülüyor. Seri ile ilgili resmi bir web sitesi açıldı ve bir fragman, görsel ve Duel Masters Win animesinde de görev alan oyuncu kadrosu tanıtıldı:

Shotaro Uzawa Win Kirifuda rolünde ve Wataru Hatano Abyssbell = Jashin Emperor (Jashin-kun) rolünde, her ikisi de Duel Masters Win animesindeki rollerini yeniden canlandırıyor.

Franchise ayrıca J.C. Staff tarafından hazırlanan Duel Masters özel filmi Ōdō-hen (Royal Road Arc) için bir fragman yayınlamaya başladı. Tam sürüm, Nisan ayında yayınlanmadan önce 31 Mart'ta Duel Masters 2023 Ulusal Turnuvasının canlı yayını sırasında gösterime girecek. YurryCanon'un projesi Tsukuyomi tema şarkısı "Dōka "yı seslendiriyor.

Duel Masters LOST Tsuioku no Suishō mangası 1 Şubat'ta Weekly CoroCoro Comic web sitesinde yayınlandı.

"LOST", Duel Masters Win'in mevcut hikayesiyle aynı zamanda ilerleyen bir "alternatif zaman hikayesi" ve Duel Masters LOST Tsuioku no Suishō mangası daha önce hiç görülmemiş bir dünyayı tasvir ediyor. Duel Masters Win animesinin kahramanı olan 16 yaşındaki Win Kirifuda'nın her şeyini kaybetmesini konu alıyor. Ardından, bir zamanlar arzuladığı dünyayı yeniden kazanmak için bir savaşın içine çekiliyor."

Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları