Entertainment One Yeni TV Dizisi Street Fighter:World Warrior'u Tanıttı
Street Fighter: Assassin's Fist ekibi diziyi yapacak.

Deadline'ın Cuma günü yaptığı açıklamaya göre Entertainment One geliştirerek ve finanse ederek yeni bir Street fighter serisi yapacak. Machinama'nın ekibindeki Street Fighter: Assassin's Fist yapımcıları Joey Ansah, Jacqueline Quella, ve Mark Wooding diziyi yönetecek.



Dizinin hikayesi Street Fighter II: The World Warrior oyununa ve Ryu, Ken, Guile and Chun-Li karakterleri üzerine kurulacak. Machinima  2014 yılında yaptığı  açıklamada 2015 veya 2016 yılında çıkması planlanan Street Fighter: World Warrior live action uyarlamasını duyurmuştu ama henüz yayınlanmadı.

Japonya'da yapılacak olan dizide,Ryu ve Ken 'in hikayesi anlatılıyor, fakat ayrıca başka karakterlerde var;Goken,Goki/Akima ve Gotetsu. Togo Igawa (Last Samurai, 47 Ronin) Gotetsu karakterini oynarken Mike Moh (Kamen Rider, Dragon Knight, School Dance) Ryu karakterini oynayacak. Akira Koieyama (Blood: Last Vampire, 47 Ronin) Goken karakterini ve Shogen (Kaiji: The Ultimate Gambler,The Shadow Inside) genç Goken karakterini oynayacak. Gaku Space (Shake It up!, How I Met Your Mother) genç Goki karakterini oynayacak.Mark Killeen (The Game Of Thornes,The Dark Night Rises) Mr.Masters karakterini oyanacak. Ansah ve Howard Akuma ve Ken karakterini oynayacak sırasıyla. Hal Yamanouchi (The Wolverine, Push) Senzo karakterini canlandıracak.

Ekip ayrıca Machinima'nı Street Fighter:Resurreciton serisini de yaptı.

Kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-23/entertainment-one-to-produce-street-fighter-world-warrior-tv-series/.129431



 

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları