Dive!! Tanıtım
Free!! bitti diye üzülen hayranları mutlu edicek Free!! içeriğinde bir anime geliyor. Konusu okadar benzer olmasada içeriği aynı spor, yüzme,gençlik. Umarım bu animede Free!! kadar güzel ve keyifle izleyeceğimiz bir seri olur. Keyifli okumalarr.

Dive!! Tanıtım

Fuji TV'nin programlama bloğu Perşembe günü canlı yayın etkinliği sırasında Eto Mori'in gençlik dizisi Dive!!'yi gösterdi. Temmuz ayında blokta animenin galası olucak.

Free! gibi yüzücü çocuklarımız var burdada. Free!kadar güzel olacağa benziyor. Acaba Free!'nin altında ona benzeyen bir anime olarak mı kalıcak yoksa Free!'yi ezip geçicek mi bunu Ocak 2017'de göreceğiz. Animenin konusuna gelicek olursak:

Anime kapanışın eşiğinde olan Mizuki Diving Club (MDC) etrafında dönüyor. Mali sıkıntı yaşayan kulübün yeni antrenörü, kulübe destek olup kapatmamayı bir şartla kabul ediyor. Şartı: kulübün bir üyesini Japonya'nın olimpik takımının bir parçası olarak gelecek yıl olimpiyatlarına katılması. Bakalım klübbunu kabül edip klüblerini mi koruyacak yoksa göz göre göre ellerinden gitmesine izin mi vericekler?

Animenin tanıtım videosu:

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları