Attack on Titan The Final Season Anime'sinin Finali 2 Kısım Halinde Yayınlanacak, 1. Kısım 3 Mart'ta
2. kısım 2023'te yayınlanacak // NHK Salı günü yaptığı açıklamada Attack on Titan The Final Season Kanketsu-hen (Attack on Titan The Final Season Part 3) animesinin...

NHK Salı günü yaptığı açıklamada Attack on Titan The Final Season Kanketsu-hen (Attack on Titan The Final Sezon Bölüm 3) animesinin iki parça halinde yayınlanacağını duyurdu. İlk bölüm 3 Mart saat 24:25'te, ikinci bölüm ise 2023'ün ilerleyen günlerinde yayınlanacak. NHK her bölümün uzunluğunun ne kadar olacağını doğrulamadı ancak 3 Mart yayınını "özel yayın" olarak belirtti, bu da her bölümün birden fazla bölüm yerine özel bir anime olabileceğini ima ediyor.

Pony Canyon anime için bir fragman yayınladı.

Yedi bölümlük özel bir derleme anime 25 Şubat'tan itibaren üç gece üst üste NHK'da yayınlanacak.

Attack on Titan The Final Season animesi Aralık 2020'de NHK'da prömiyerini yaptı ve 16 bölüm olarak yayınlandı. Funimation ve Crunchyroll animeyi İngilizce altyazılı olarak yayınladı. Adult Swim'in Toonami programı Ocak 2021'de animeyi yayınlamaya başladı ve Funimation aynı ay İngilizce dublaj yayınlamaya başladı.

Attack on Titan The Final Season Part 2, 9 Ocak'ta NHK General kanalında 76. bölüm ile prömiyerini yaptı ve 12 bölüm boyunca yayınlandı. Crunchyroll ve Funimation ikinci bölümü Japonya'da yayınlandığı anda yayınladı.

İlk anime sezonu Nisan 2013'te, ikinci sezon ise Nisan 2017'de gösterime girmiştir. Üçüncü sezonun ilk bölümünün prömiyeri Temmuz 2018'de, ikinci yarısının prömiyeri ise Nisan 2019'da yapıldı.

Hajime Isayama, orijinal Attack on Titan mangasını 2009 yılında Kodansha'nın Bessatsu Shōnen Magazine dergisinde başlattı ve seriyi Nisan 2021'de sonlandırdı. Manganın 34. ve son cildi Haziran 2021'de yayınlandı. Kodansha USA Publishing mangayı İngilizce olarak dijital ve basılı olarak yayınladı ve 34. cildi Ekim 2021'de yayınladı.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları