Crunchyroll Sasaki ve Miyano: “Graduation” Filmini 28 Eylül'de Yayınlayacak!
Sasaki ve Miyano: "Graduation" anime filminin İngilizce altyazılı fragmanı Crunchyroll tarafından yayınlandı.

Crunchyroll cuma günü, Shō Harusono'nun Sasaki ve Miyano mangasına dayanan yeni anime filmi Sasaki ve Miyano: Graduation'u (Sasaki to Miyano: Sotsugyo-hen) 28 Eylül'de saat 20:00'de yayınlayacağını duyurdu. Film Kuzey Amerika, Orta Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Okyanusya, Orta Doğu, Hindistan ve Bağımsız Devletler Topluluğu(CIS)'nda gösterime girecek. Şirket İngilizce altyazılı bir fragman yayınladı:

Sasaki and Miyano: Graduation | OFFICIAL TRAILER

 

Film, Crunchyrolldaki prömiyerinden önce nisan ayında SakuraCon'da ve mayıs ayında Anime Central'da gösterildi.Filmin prömiyeri 17 Şubat'ta Japonya'da yapıldı ve yazar Harusono Sho'nun diğer bir eseri olan Hirano ve Kagiura yan mangasının anime kısa uyarlamasıyla birlikte gösterildi.

Shinji Ishihira filmi yönetmek için Studio DEEN'e geri döndü. Geri dönen diğer personeller arasında yönetmen yardımcısı olarak Takahiro Ueno, senarist olarak Yoshiko Nakamura, karakter tasarımcısı olarak Maki Fujii ve besteci olarak Kana Shibue yer alıyor.

 

Harusono'nun Sasaki ve Miyano mangasının televizyon anime uyarlaması Ocak 2022'de gösterime girdi ve 12 bölüm olarak yayınlandı. Funimation, animeyi yayınlandığı anda eş zamanlı olarak İngilizce dublajını da yayınladı.

 

 

Serinin OVA'sı, Temmuz 2022'de ana manganın dokuzuncu cildiyle birlikte DVD olarak yapıldı. Harusono, "Koi ni Kizuku Mae no Chotto Shita Hanashi" başlıklı orijinal anime bölümünün taslağını hazırladı. Bu bölüm, tv anime serisinin 13. bölümü olarak kabul ediliyor ve Crunchyroll bölümü yayınlıyor.

 

 

Kaynak: ANN

Anime izlemeyi de animeler hakkında sohbet etmeyi de severim. Bu aralar çok aktif değilim çünkü cennette kayboldum ;). Güzel bir söz bırakıyorum: Arkaya dönünce fark ettim ki, önümüzdeki yol da sonsuz yollardan farksız.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları