Takahiro Ōmori, Ranjō Miyake'nin Mangasını Yönetecek İsim Olarak Belirlendi
Genocidal Organ'ın stüdyosu Geno Studio, manipüle edilmiş anıların hikayesini adapte edecek.

Ranjō Miyake'nin Pet mangasının "Yeniden Yapım Edisyonu"nun bir anime uyarlaması olacağı duyuruldu. Son zamanların en başarılı yönetmenlerinden biri Takahiro Ōmori (Baccano!, Durarara!!, Hotarubi no Mori e, Kuragehime, Natsume Yuujinchou) animeyi Geno Studio'da (Genocidal Organ, Kokkoku) Twin Engine adına yönetecek.. Sadayuki Murai (Natsume's Book of Friends) serinin senaryosunu düzenleyecek. Anime, Japonya'da ve Japonya dışında Amazon'la yapılan özel anlaşma kapsamında yayınlanacak. 

Psişik gerilim hikayesi, insanların aklına sızma ve hatıraları manipüle etme yeteneğine sahip insanlar etrafında döner. Bu insanlar güçlerini; olayları, suikastleri ve diğer işleri örtmek için yeraltında kullanırlar. Bu güçler, sadece diğer insanların ruhlarını yok etmez, kullanıcının kendi kalbinde de bozulmalara neden olur. Bundan dolayı kullanıcılar, birbirine kenetlenircesine kırılgan ve güvensiz kalplerini korumak zorunda kalırlar. Onları hor gören ya da onlardan korkan insanlar kendi aralarında bu kişilere "pet" derler.

Miyake, mangasını Shogakukan'ın Haftalık Big Comic Spirits dergisinde serileştirdi ve ardından Enterbrain (şimdiki Kadokawa), Remaster Edition/Yeniden Yapım Edisyonunu 2009'da 5 cilt olarak yayımladı. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları