Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! Serisine Yeni Bir Anime Projesi Geliyor!
Light novel yazarlığını Natsume Akatsuki'nin yaptığı Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! serisine geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir canlı yayında yeni bir anime projesi geleceği duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde canlı etkinlik olarak yapılan Isekai Museum etkinliğinde The Konosuba Channel, Konosuba serisine yeni bir anime projesi geleceğini duyurdu. Canli yayında bir de projenin içinden bir görsel paylaşarak kitlesini de büyük bir beklenti içerisine soktular.

Canlı yayında paylaşılan görsel

Canlı yayında paylaşılan görsel

İçine kapanık, oyunsever bir öğrenci olan Satou Kazuma bir gün eve dönerken çok trajik bir trafik kazası geçirerek hayata gözlerini yumar... Ya da öyle sanar. Gözlerini tanrıça Aqua'nın karşısında açan Kazuma kendisini bekleyen alternatif dünyadan bi haberdir. Tanrıça Aqua kendisine başka bir dünyada reenkarne olabileceğini ve dilediği bir şeyi de beraberinde götürebileceğini söyler. Tanrıçanın burnu havada, tepeden bakan tavırlarına sinirlenen Kazuma intikam almak için beraberinde götürmek üzere Tanrıça Aqua'nın bizzat kendisini ister ve maceramız böylece başlar...

2016 Kış Sezonu'nda başlayan seri yoğun ilgi odağı oldu ve 2017 Kış Sezonu'nda ikinci sezonunu yayınlamaya başladı. İlgi odak noktasından hiç düşmeyen seri 2019 Yaz Sezonu'nda sinemalara oynayarak bir movie yayınladı.

İlerleyen tarihlerde daha fazla haber ve bilgi geleceğini ümit ediyor, seriyi ise dört gözle bekliyoruz.

KAYNAK: Animate Times

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları