Everything for Demon King Evelogia'nın Karakterleri ve Kadrosu Açıklandı
Kajiwara'nın isekai fantezi boys-love mangası Everything for Demon King Evelogia (Maō Evelogia ni Mi o Sasage yo ya da Reincarnated Into Demon King Evelogia's World) ComicFesta'da animesi için çarşamba günü resmi web sitesi açtı. Web sitesinin yaptığı açıklamada, animenin ana oyuncuları, ana kadrosu ve Eylül'de yapılacak olan prömiyeri duyuruldu.

Önceki çoğu ComicFesta Anime projelerinden farklı olarak, animenin "canlı versiyonu" ve daha açık olan "premium versiyonu" aynı oyuncu kadrosu tarafından seslendirilecektir.

Animenin premium versiyonu, ilk olarak AnimeFesta servisi üzerinden Eylül ayında prömiyer yapacak. Sonrasında, BS11'deki yayınından önce Tokyo MX kanalı üzerinden 1 Ekim saat 25:00 (yani 2 Ekim saat 1:00'de) yayınlanacaktır. ComicFesta Anime'nin YouTube kanalı ve diğer servisleri de canlı versiyonunu yayınlayacaktır.


Sanae Nagi animeyi Studio Hōkiboshi üzerinden yönetmekte ve aynı zamanda Eeyo Kurosaki (Overflow, The Titan's Bride, Fucked by My Best Friend) ile senaryoyu yazmaktadır. Yōko Iwakura karakterleri tasarlamaktadır. Iwakura ve Hisashi Nakamoto baş animasyon yönetmenliği yapmaktadır.

Ami Hoshino color key desinatörüdür. Ayumi Aso (Makaria) sanat desinatörü ve Momoko Satō sanat yönetmenidir. Takashi Yanagida görüntü yönetmeni ve Kōki Shinkai kurgudan sorumludur. Ayako MisawaBlackFlag üzerinden ses yönetmenliği yapmaktadır.


Ana Oyuncu Kadrosu:

  • Shun Horie, Eve/Evelogia'yı (Ibrogia olarak da yazılabilir) seslendirmektedir.
  • Takuya Satō, Gozu'yu seslendirmektedir.
  • Hitomi Nabatame, köylü bakire Tishia'yı seslendirmektedir.
  • Hiroki Yasumoto, savaşçı Makidy'i seslendirmektedir.

ÖZET:

Hikaye, Toshiaki Gozu adından gayesiz bir gencin 3. sayfada öldürülmesiyle ve oynadığı bir oyunun dünyasında yan karakter olarak dirilmesiyle başlar. Gozu, küçüklüğünden beri hayranlık duyduğu oyunun son boss'u olan İblis Kral Evelogia ile karşılaşır. "Sana aşık oldum." diye itirafta bulunan Gozu, Evelogia'ya yaltaklanmaya başlar. Birlikte, dünyaya hükmetmeyi amaç edinirler.


Kajiwara (Kaziwara olarak da yazılabilir) mangayı ComicFesta ve Mecha Comic dijital servisi üzerinden Japonya'da Nisan 2020'de yayımlamaya başladı ve Coolmic servisi mangayı İngilizce olarak şu slogan altında yayımlamaktadır: "İyi, beni sahibin yap.' Diğer dünyaya hükmedecek en güçlü çift ortaya çıktı!?"

Suiseisha, manganın ilk cildini basılı halde 18 Şubat'ta piyasaya sürdü ve manganın özel basım cildi ayrıca aşağıdaki oyuncu kadrosundan oluşan bir drama CD'sine sahiptir:

  • Shun Horie - "Eve" Evelogia (Ibrogia olarak da yazılabilir)
  • Takuya Satō - Gozu
  • Daisuke Kageura - Yakuza üyesi
  • Masahiro Okazaki - Eve'in babası
  • Noriko Fujimoto - Eve'in annesi
  • Arashi Hirakawa - Boy #1

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları