Banana Fish Animesi İçin 2. Tanıtım Videosu ve Yeni Oyuncular Yayınlandı
Akimi Yoshida'nın Banana Fish adlı mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, ek oyuncuları ve OP tema şarkısını içeren bir tanıtım videosu yayınladı.

Yeni Oyuncular:

Makoto Furukawa - Shorter Wong

Makoto Furukawa - Shorter Wong

Yoshimasa Hosoya - Frederick Arthur

Yoshimasa Hosoya - Frederick Arthur

Shinji Kawada - Shunichi Ibe

Shinji Kawada - Shunichi Ibe

Buna ek olarak, Jun Fukuyama Jusis'i oynayacak ve Toshiyuki Morikawa da Blanca'yı oynayacaktır.

Beş üyeden oluşan Survive Said The Prophet adlı grup, yukarıdaki videonun "found & lost" adlı OP tema şarkısını seslendirmektedir.

Anime’in ilk bölümü, Japonya’da Amazon Prime Video’da 5 Temmuz’da saat 12: 00’de başlayacak ve Fuji TV’de aynı gece saat 12: 55’te yayınlanacaktır. Sonraki bölümler, Fuji TV'de yayınlandıktan bir saat sonra Amazon'da yayınlanacaktır. 

ÖZET

80'lerin sorunlu şehri New York... Dünya, Ash Lynx’nin mükemmel, soğuk kanlı bir katil olarak yetişmesine neden olmuştu. Doğu kıyısının Korsilyali suç lideri olan “Papa” lakaplı Dino Golzine’nin evlatlığı, tetikçisi ve sex oyuncağı olan Ash 17 yaşının asi ruhu ile güce ve zenginliğin krallığında onu yetiştiren şeytani adamın elinden kaçıp küçük sadık bir sokak çetesi kurmak istese de “Papa” onun öyle kolayca gitmesine izin vermez. Hele ki Ash’in Vietman'daki büyük abisi hakkında sakladığı bir çok iğrenç sırla öfkeden kudurmuş ellerine düştükten sonra asla!  

Japonya’dan NYC gelen saf yürekli genç fotoğrafçı Eiji Okamura tam olarak bu yanlış zamanda Ash Lynx ile tanışmıştı... ve farkında olmadan Banana fish kod adlı esrarengiz kişin yarattığı gurur, hırs, şehvet ve kanlı gazabın ellerine düşer. 

Anime, 24 bölümden oluşacaktır. 

Animenin ilk tanıtım videosunu ve ana karakterlerini içeren haberimize de göz atabilirsiniz. 

Anime, 24 bölümden oluşacaktır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları