Banana Fish Animesinin Kadrosu, Yapımcıları ve İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Manganın tüm hikayesinin uyarlaması olacak olan 2 sezonluk serinin galası Haziran ayında Noitamina yayın kuşağında yapılacak.

Akimi Yoshida’nin Banana Fish mangasından televizyon animesi uyarlaması olacak olan serinin ana kadrosu açıklandı ve ilk tanıtım videosu perşembe günü yayınlandı. Bu video ile yapılan açıklamada animenin galasının Haziran ayında Fuji TV’nin gece yayın kuşağında yapılacağı ve aynı zamanda Japonya içinde ve dışarısında Amazon Prime Video tarafından da yayınlanacağı belirtildi.

【第1弾PV公開】【キャスト情報】アッシュ・リンクス:内田雄馬さん/奥村英二:野島健児さん/マックス・ロボ:平田広明さん/ディノ・ゴルツィネ:石塚運昇さんとなります!キャストの皆様からのコメントも到着!!詳細は公式HPへ!https://t.co/yhXuwKnVuV #BANANAFISH pic.twitter.com/nsR5HCwpkF 

— TVアニメ「BANANA FISH」公式 (@bananafish_tv) February 22, 2018 

Animenin karakterleri:

Yūma Uchida (ReLIFE's Kazuomi Ōga, Yowamushi Pedal Glory Line's YūtoShinkai); Ash Lynx

Image

Kenji Nojima (Psycho-Pass' Nobuchika Ginoza, Sailor Moon Crystal's MamoruChiba); Eiji Okumura

Image

Unshō Ishizuka (Cowboy Bebop's Jet, Dragon Ball Super's Mr. Satan); Dino Golzine

Image

Hiroaki Hirata (One Piece's Sanji, Sword Art Online's Klein); Max Lobo

Image

 Tüm Animenin kadrosunun açıklanması ile birlikte orjinal manganın geçtiği 1980'ler yerine hikâyenin günümüz New York’unda geçeceği de açıklandı. Seri 2 sezon olarak toplam 24 bölüm olacak ve tüm mangayı başından sonuna kadar işlerken yalnızca geçtiği zaman dilimi günümüz olacak şekilde değiştirilecek.

Image

Hiroko Utsumi (Free!) MAPPA studyosunda, animenin yönetmenliğini ve Hiroshi Seko (Ajin, Mob Psycho 100, Inuyashiki Last Hero) serinin skriptelerini yapmakla görevlendirildi. Akemi Hayashi (Fruits Basket, Peacemaker, Doukyusei -Classmates-) karakter tasarımcı, Shinichi Osawa (Ninja Slayer From Animation) müziklerin düzenlenmesi,  Akitsugu Hisagi (ana animatör Kids on the Slope, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG) ise serinin “emektar gözetmeni” görevlerinde bulunacak.


Seride görev alan geri kalan kadro ise: 

  •    Baş Animasyon Yönetmeni: Ayumi Yamada, Shinpei Kamada 
  •    Ses yönetmeni: Yō Yamada 
  •    Renk tasarımcısı: Chikako Kamata 
  •    Sanat Yönetmeni: Toshiharu Mizutani 
  •    Görüntü Yönetmen: Yusuke Tannawa 
  •    Kurgu: Hiroshi Okuda

Viz Media mangayı İngilizce olarak yayınlamıştı ve hikâyeyi şu şekilde özetlemişti;

80'lerin ahlaksız şehri New York... Dünya Ash Lynx’i mükemmel soğuk kanlı bir katil olarak yetişmesine neden olmuştu. Doğu kıyısının Korsilyali suç lideri olan “Papa” lakaplı Dino Golzine’nin evlatlığı, tetikçisi ve sex oyuncağı olan Ash 17 yaşının asi ruhu ile güce ve zenginliğin krallığında onu yetiştiren şeytani adamın elinden kaçıp küçük sadık bir sokak çetesi kurmak istesede “Papa” onun öyle kolayca gitmesine izin vermez. Hele ki Ash’in Vietman”daki büyük abisi hakkında sakladığı birçok iğrenç sırla öfkeden kudurmuş ellerine düştükten sonra asla.  

Japonya’dan NYC gelen saf yürekli genç fotoğrafçı Eiji Okamura tam olarak bu yanlış zamanda Ash Lynx ile tanışmıştı... ve farkında olmadan Banana fish kod adlı esrarengiz kişin yarattığı gurur, hırs, şehvet ve kanlı gazabın ellerine düşer. 

Manga Shogakukan'nin Bessatsu Shōjo Comic dergisinde 1985 ile 1994 yılları arasında yayılandı. Gelecek olan anime bu manganın ilk anime uyarlaması olacak. Shogakukan mangayı Japonya’da 19 cilt olarak bastı arkasından yeniden 11 ciltlik olarak yan hikâyeler ile birlikte yayınladı. Serinin toplamda 11 milyondan fazla kopyası basıldı. Ayrıca manga birçok sahne oyununa da ilham kaynağı olmuştur.

Kaynak; ANN

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları