Etorouji Shiono'nun Karanlık Fantezi Mangası Übel Blatt TV Animesi Oluyor
Pony Canyon Etorouji Shiono'nun" Übel Blatt" karanlık fantezi mangasının TV anime uyarlamasının yapılacağını duyurdu.

Pony Canyon hikâyeyi şu şekilde anlatıyor:

Söylentiler diyarın dört bir yanında dolaşıyor: Kara kılıcın sahibi kara kılıcını çektiğinde, yoluna çıkan herkes paramparça oluyor...! Kara kılıcı taşıyan gizemli genç çocuk Köinzell'in kara kılıcını olağanüstü bir beceriyle kullandığı inkâr edilemez, ancak korkunç söylentilerin sorumlusu gerçekten o olabilir mi? Yedi Kahraman tarafından yenilgiye uğratıldığı düşünülen dört güçlü savaşçı olan Hain Mızraklar tarafından takip edilen genç kılıç ustasının gücü sınırlarına kadar test edilecek. Savaşın sonunda, düşmanlarının cesetlerinin üzerinde sadece Köinzell'in arayışının şok edici gerçeği duracak... Epik bir fantezi!

Shiono,  Square Enix'in Aylık Big Gangan dergisinin Mart sayısında Übel Blatt II: The Knights of the Deceased King (Übel Blatt II: Shiseru Ō no Kishidan) başlıklı mangaya başladı.

Yeni manga Glenn ile yapılan son savaştan bir yıl sonrasını konu alıyor ve Elseria artık kaotik ve muhaliflerle dolu bir imparatorluğun imparatoriçesi olarak taç giymiş durumda. Artık Lord Vali Ascheriit olan Köinzell, imparatorluk generali Geranpen, yüksek rütbeli Ato ve Blatt Meister Ikfes ile birlikte imparatorluğu istikrara kavuşturmak için Elseria'ya yardım ediyor. İmparatorluğun güney sınırında, Glenn'in nihai dönüşüne inanan ve imparatorluğun uzak bölgelerinde huzursuzluk tohumları eken sadık kalıntıları olan Yenik Kral'ın Şövalyeleri tarafından yeni bir tehdit ortaya çıkmaktadır.

Square Enix'in Young Gangan dergisi Shiono'nun Übel Blatt mangasını 2004 yılında serileştirmeye başladı. 2011 yılında, Young Gangan'ın spinoffu olan Young Gangan Big'de Übel Blatt Gaiden başlıklı bir yan hikâye mangası yayımlandı. İki yıllık bir aradan sonra ana seri 2011'de Big Gangan dergisine geri döndü. Derlenen 23. ve son cilt Haziran 2019'da Japonya'da satışa sunuldu.

 

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları