Youkai Watch TV Animesi, Shadow Side Arc'ını Nisan'da Başlatıyor
Yeni hikaye, Aralık ayında vizyona giren filmdeki animenin yıldızı Keita'nın oğlunu konu ediyor.

Youkai Watch TV animesinin kurumsal web sitesinde, yeni hikayenin Youkai Watch: Shadow Side arc'ını da kapsayacak şekilde geniş bir hikayeye sahip olacağı ve 13 Nisan'da yayınlanmaya başlayacağı açıklandı.  Anime, Cuma 18:25'de TV Tokyo'da yayınlanırken ilk bölüm bir saatlik özel bir bölümü de kapsayacak. 

Image

Seri, Youkai Watch Shadow Side: Oni-ō no Fukkatsu anime filmindeki olaylardan sonrasını konu alıyor ve Natsume'nin küçük kardeşi Keisuke (Haruka Tomatsu) üzerine yoğunlaşıyor. (Natsume, daha önceki bölümlerde ana kahraman olan Keita'nın kızıdır ve filmdeki başrollerden biridir.) Keisuke hayaletlere, UFO'lara veya yo-kai'lere inanmayan beşinci sınıf öğrencisidir. Ablası Natsume'nin eve geç geldiğini fark ettiği bir gün onu takip eder ve onun bir yo-kai dedektif bürosuna girdiğini keşfeder, işte bu andan sonra Natsume Keisuke'yi kendi araştırmalarına dahil etmek zorunda kalır. 

Tōma ve Akinori karakterleri de filmden bu yeni seriye transfer olan karakterler arasında. 

Image
Aoi Yūki, Natsume'yi (Mone Kamishiraishi filmdeki karakteri seslendirmişti) seslendirecek. Yoshiaki Hasegawa, Mutsumi Tamura, Tomokazu Seki ve Takaya Kuroda da oyuncular arasında yer alıyor.

Filmde yo-kai'lerin "lightside" ve "shadowside" formlarına geçme yeteneği bulunuyor. Bu formlarda yer alan youkai'ler farklı kişilikleri, yetenekleri ve görünüşleri gösterirler. 

Image
Film, geçen Aralık ayında Japonya'da gösterime girdi ve açılış haftasonunda 2. sırada yer aldı, 355.200 bilet satıldı, 399 milyon yen (yaklaşık 49 milyon TL) kazandı. Filmin 21 Ocak itibariyle toplam gişesi 1.863.413.400 yen (yaklaşık 65 milyon TL) olarak belirlenmiştir.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları