Yo-kai Watch: Forever Friends Anime Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Eiga, Yo-kai Watch: Forever Friends adlı anime filmi için Cuma günü bir tanıtım videosu yayınladı.

Film 14 Aralık'ta Japonya'da yayınlanmaya başlayacaktır.

Görseldeki slogan: "Hep birlikte olacağımızı düşünmüştüm."

Video, filmin ana karakterlerini ve 1960'ların Tokyo'sunu sunmaktadır.

PV:

ÖZET

Film, üç çocuk ve yo-kai arasındaki dostluk ilişkisini anlatmaktadır. Film 1960'ların Tokyo'sunda, Sakura Motomachi'de geçmektedir. Shin adlı bir çocuk (aşağıdaki görselde ilk karakter) fakir ama mutlu bir hayat yaşamaktadır. Annesi - tek aile üyesi - öldüğünde, Shin'in içini bir mutsuzluk kaplar. Ama o an ayrıca Itsuki adında başka bir çocuğun Shin'i kurtardığı zamandır. Ayrıca Itsuki ablası kaybetmiştir.  Böylece, Yo-kai'yi görebilen Shin, Itsuki ve Tae adındaki genç bir kız arkadaş olurlar. Shin'in koruyucu ruhu Suu-san, bir "Nekomata" kedisi (aşağıdaki görselde ikinci karakter) ve başka yeni bir yo-kai gruplarına katılır ve bu grup bir aileye sahip olmanın ne anlama geldiğini yeniden öğrenir. Bu yeni aile şimdi gizemli bir olayla yüzleşmeli ancak onları şok edici bir gerçek de beklemektedir.

Akihiro Hino, President ve CEO Level-5, yapımcı ve senarist olarak görev yapmakta ve aynı zamanda orijinal konseptin de kurucularıdır.

Bu film, franchise'deki beşinci film olacaktır. Geçtiğimiz yılın filmi Yo-kai Watch Shadowside: Oni-ō no Fukkatsu, 16 Aralık'ta yayınlandı ve ilk haftasonunda Japon gişelerinde 2. sıraya yükselmiştir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları