Voltron: Legendary Defender Serisi Bu Yılı 8. Sezonu ile Bitirecek
7. sezon gösterimi 10 Ağustos’ta.

Cuma günü, Comic Con Uluslararası: San Diego'da Dreamworks’ün ekibi, Voltron: Legendary Defender animasyon serisinin sekizinci sezonuyla sona ereceğini açıkladı. Sezon 13 bölüm olacak ve yıl bitmeden gösterime girecek.

13 bölümlük 7. sezon 10 Ağustos’ta gösterime başlayacak. Serinin habercisi Lauren Montgomery; Shiro’nun önemli gördüğü diğer Adam’ın bu sezonda görüneceğini söyledi.

Serinin 11 bölümlük ilk sezonu Haziran 2016’da Netflix’te gösterildi. Daha sonra 13 bölümlük ikinci sezon Ocak 2017’de gösterime girdi,bunu takiben 4 Ağustos’ta 7 bölümlü üçüncü sezon, 13 Ekim’de 6 bölümlü dördüncü sezon, Mart 2’de 6 bölümlü beşinci sezon ve 15 Haziran’da 7 bölümlü altıncı sezon gösterime girdi.

Studio Mir (The Legend of Korra / Korra Efsanesi) ilk sezonu anime etti. Joaquim Dos Santos, Lauren Montgomery ve Tim Hedrick, Avatar: Son Hava Bükücüsü ve Korra'nın Efsanesi üzerinde birlikte çalıştılar.

kaynak: ann

22 yaşında,anime-sinemaya merakı olan.Oyun oynayıp,çizgi roman-kitap okuyan bir insan. MAL Adresim: https://myanimelist.net/profile/Uldyssian

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları