Uncle From Another World 8. Bölümü COVID-19 Nedeniyle Belirsiz Bir Tarihe Kadar Erteleniyor
Anime Eylül ayı boyunca 3-6 bölümleri yeniden yayınlayacak

Hotondoshindeiru'nun yazarlığını yaptığı Uncle From Another World (Isekai Ojisan) mangasının anime'sinin resmi web sitesi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Atelier Pontdarc ve anime'nin yapımında yer alan diğer stüdyolardaki COVID-19 enfeksiyonlarındaki hızlı artışlar nedeniyle anime'nin sekizinci bölümünün ve sonrasının belirsiz bir tarihe kadar ertelendiğini açıkladı.Anime bunun yerine Eylül ayı boyunca 3-6 bölümlerini yeniden yayınlayacak. Sonraki bölümlerin ne zaman yayınlancağı resmi web sitesi ve Twitter'dan duyurulacak.

   [Eylül yayın programı]

  • 7 Eylül Çarşamba 3.Bölüm
  • 14 Eylül Çarşamba 4.Bölüm
  • 21 Eylül Çarşamba 5.Bölüm
  • 28 Eylül Çarşamba 6.Bölüm

Anime, stüdyoda benzer bir COVID-19 yayılımı nedeniyle 3 Ağustos yayınlanması planlanan animeyi 2 haftalık bir gecikmeyle 17 Ağustos'da yayınlamıştı.

Yen Press hikayeyi şöyle anlatıyor:

On yedi yıl önce, Takafumi'nin amcası komaya girdi, ama şimdi mezardan dirilen bir adam gibi geri döndü. Kısa süre sonra Takafumi iki tuhaf şey keşfeder: Amcası video oyunlarına her şeyden çok değer veriyor ve komadayken aslında başka bir dünyaya kahraman bir koruyucu olarak gönderilmiş! Şimdi, Takafumi sadece kelimenin tam anlamıyla büyülü bir amcayla aynı odada kalmak zorunda değil, aynı zamanda amcasına yirmi yıllık tarihi, akıllı telefonlar, yüksek hızlı internet, modern anime klişeleri… ve 90'ların konsol savaşının travmatik sonucunu anlatmak zorunda!

Hotondoshindeiru manga'yı Haziran 2018'de ComicWalker web sitesinde başlattı ve hala devam ediyor.

Kaynak: Website, ANN

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları