TV Animesi Kori no Koe Çin Manhua'dan Adapte Ediliyor
Kori no Koe (Voice of Fox), Çin manhuası'ndan uyarlanacak.

Yıllık AnimeJapan sektör fuarı, 22-25 Mart tarihleri ​​arasında Tokyo Big Sight'da düzenlenecek etkinliğe katılacakların listesini açıkladı. Listelenen sergiler arasında, video oyun geliştiricisi Success Corporation'ın standında daha önce görülmemiş TV anime dizisi Kori no Koe yer alıyor.

Kori no Koe (Voice of Fox) aynı adı taşıyan Çin manhuası'ndan (Çin, Hong Kong ve Tayvan yapımı Çince çizgi romanlar) uyarlanacak. Manhoua'nın yaratıcısı Hong Kong'ta yaşayan Ray Chan. Manhua, popüler bir şarkıcı olma hayali ile yanıp tutuşan 16 yaşındaki Hu Li'yi konu ediyor. Ancak Hu, hayalini gerçekleştirmek için gerekli olan güzel görüşüne ya da maddi imkanlara da sahip değil. Bu nedenle çevrimiçi olarak bir tilkinin avatarını kullanarak şarkı söylemeye başlıyor. 

Image

Müzik temalı komedi serisi, lokalde Huli zhi Sheng adı ile tanınıyor ve Haziran 2015'ten beri Yizhou Manhua dergisinde yayımlanıyor.  Kori no Koe'nun yanı sıra, Chan'ın eserleri arasında LINE Webtoon'da yayınlanan doğaüstü aksiyon manhua'sı Chi Yi Tian Shi (The Scarlet Exorcist) ve webcoder yayın platformu Tapas'da yayımlanan macera manhua'sı Nizhuan Mulan Ci (Hero is a Girl) da yer alıyor. 


kaynak: myanimelist

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları