TV Anime Revisions İçin Ana Ses Aktörleri, Yeni Görsel ve PV Yayınlandı
Fuji TV ve Shirogumi'nin Revisions adlı orijinal TV animesinin resmi web sitesi Pazartesi günü, anime için yeni bir tanıtım videosu görsel ve ana ses kadrosunu yayınladı.

Anime, Japonya'da Ocak 2019'da Fuji TV'nin "+ Ultra" adlı bloğunda prömiyer yapacaktır (video, aynı zamanda Netflix aracılığıyla da yayınlanacaktır).

2. PV:

Oyuncular:

Kouki Uchiyama - Daisuke Dojima

Kouki Uchiyama - Daisuke Dojima

Kendisi 17 yaşındaki, Seisho Akademisi'nin ikinci sınıf öğrencisidir. Kaçırıldıktan sonra Milo adlı esrarengiz bir kadın tarafından kurtarılmıştır ve ona “Korkunç bir tehlike tarafından ziyaret edileceksin. Bu olaylar olduğu sırada, herkesi koruyabilecek tek kişi sen olacaksın” demiştir. Kadının sözlerine körü körüne inanır ve hayatının geri kalanını o an için hazırlamaya harcar. Ancak arkadaşlarının hiçbiri buna inanmamaktadır. Ama o inancına sıkıca bağlanmakta ve başkalarının söylediği şeylere aldırmamaktadır.

Mikako Komatsu - Milo

Mikako Komatsu - Milo

Kendisi uzak bir gelecekten gelen bir insan soyundandır. Revizyonlara karşı dayanaklı birkaç insandan biridir. İnsanlığın hala hayatta kaldığı geleceği koruyan AHRV örgütü için çalışan bir “Balancer” olarak adlandırılan bir ajandır. AHRV üyelerinin katliamlarından dolayı Revizyonlara karşı güçlü nefret duygusu beslemektedir ve kendini tümüyle örgüte adamaktadır. Duygularını ifade etmeyen, mantıksal ve organize bir yaşam sürmektedir.

Nobunaga Shimazaki - Chang Gai Steiner

Nobunaga Shimazaki - Chang Gai Steiner

Kendisi 17 yaşındaki, Seisho Akademisi'nin ikinci sınıf öğrencisidir. Lu'nun ikiz kardeşidir. Kendisi mükemmel bir öğrenci ve atletik biridir. Daisuke'den, hoşlanmamaktadır. Ama aslında, Daisuke gibi, Milo'nun kendisine verdiği kehaneti hatırlamaktadır: “Her şeyden şüphelen”. SDS'de (Shibuya Savunma Servisi) iyi kullanabileceği bir yetenek, havalı ve gelişmiş bir liderlik yeteneğine sahiptir.

Rie Takahashi - Chang Lu Steiner

Rie Takahashi - Chang Lu Steiner

Kendisi 17 yaşındadır ve Gai'nin ikiz kardeşidir. Tıpkı erkek kardeşi gibi, sporda oldukça iyidir ve mükemmel okul notlarına sahiptir. Dışarıdan oldukça güçlü görünmektedir ancak aslında içinde kardeşine oldukça bağımlı biridir ve sürekli onunla birliktedir. Tıpkı erkek kardeşi gibi, Daisuke'yi aşırı korumacı doğası yüzünden onu kardeşinden uzak tutmaktadır. Milo'nun kehanetini hatırlamayan ekibin tek üyesidir.

Manaka Iwami - Marin Temari

Manaka Iwami - Marin Temari

Kendisi 17 yaşındaki, Seisho Akademisi'nin ikinci sınıf öğrencisidir.  Çoğu kişi ona takma adı “Marimari”yle hitap etmektedir ve Daisuke'nin sınıf arkadaşıdır. Kendisi oldukça uysal ve neşeli bir kişiliğe sahiptir ve sınıf arkadaşları tarafından sevilmektedir ama aynı zamanda kararsız ve kendine güveni eksik biridir. Milo'nun kendisine verdiği kehanet: “Sonunda, kendiniz için bir karar vermelisiniz” kendisi için ağır bir yüktür. Eskiden, Daisuke'ye düşkündü.

Sōma Saitō - Keisuke Asano

Sōma Saitō - Keisuke Asano

Kendisi 17 yaşındaki, Seisho Akademisi'nin ikinci sınıf öğrencisidir. Kendisi çoğunlukla pozitif ve iyimser biridir ancak aynı zamanda kendisinin “şanssız” olduğunu söylemektedir. Milo'nun sözlerini kaçırılma olayından beri çok net bir şekilde hatırlamaktadır: “Her şeyi kabul et”.


Ana Kadro:

  • Orjinal Hikaye: S・F・S 
  • Direktör: Goro Taniguchi (Infinite Ryvius, Code Geass: Lelouch of the Rebellion) 
  • CG Direktörü: Takamitsu Hirakawa (Etotama) 
  • Senaryo: Makoto Fukami (PSYCHO-PASS novelizations)Taichi Hashimoto (Gate Keepers 21)
  • Orjinal Karakter Tasarımcısı: Sunao Chikaoka (Wake Up, Girls!) 
  • Mecha Tasarımcısı: Yohei Arai (Etotama) 
  • CG Karakter Tasarımcısı: Jun Shirai (Etotama) 
  • BG Konsept Artisti: Masato Shirota 
  • Mat Boya Direktörü: Minoru Ohnishi
  • Sanat, Ayarlar: Ryu Sakamoto 
  • Renk Tasarımcısı: Akemi Nagao 
  • Photography Direktörü: Kazuhiko Takahashi
  • Kurgulama: Shuri Saito 
  • Ses Direktörü: Jin Aketagawa 
  • Müzik: Azusa Kikuchi (Etotama) 
  • Planlama: Slow Curve 
  • Anime Prodüksiyonu: Shirogumi (Etotama, URAHARA)

Resmi web sitesi animeyi şöyle anlatmaktadır:

Bu bir kehanet.

Bir gün, beşiniz korkunç bir tehlikeye maruz kalacaksınız.

Ve bu olduğunda, herkesi koruyabilecek tek kişi sen olacaksın.


Lise ikinci sınıf öğrencisi olan Daisuke Dojima, küçükken kaçırıldığı Gai, Lu, Marimari ve Keisaku ile birlikte garip olaylar yaşamaktadır.

Shibuya şehrinin merkezi, gelecekteki 300 yıldan fazla bir geleceğe gönderilmiştir. Onunla birlikte gönderilen insanlar orada hiçbir şey bulamamışlardır, ancak harabelerle dolu geniş araziler ve ormanlar… ve büyük mekanik canavarları kontrol eden “revizyonlar” olarak adlandırılan düşman varlıklarla karşılaşmışlardır.

Canavarlar Shibuya'yı yırttıkça, birileri insanları kurtarmaktaydı: aynı adı taşıyan bir kız, “Milo”, kaçırıldığı zaman Daisuke'ye yardım eden ve aynı şekilde ona benzeyen bir kız.

Daisuke ve arkadaşlarına “String Puppets” adlı silahları verir ve onlara Shibuya'yı korumalarını söyler.

Daisuke, bütün hayatını Milo'nun kaçırıldığı zaman kendisine verdiği kehanete inanarak geçirmiştir ve zamanla kazanmış olduğu güçten sevinç duymaktadır. Ancak kaçırma olayı, 5 çocukluk arkadaşını parçalamıştır.

Yalıtılmış bir şehir. Bilinmeyen bir düşman. Belirsiz bir geçmiş ve geleceğin kehaneti. Gençler “bugünü” geri getirmek için “gelecek” le savaşmaktadır.

Ne olursa olsun, eve gidiyorlar...

Kaynak: crunchyroll , animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları