Tokyo Ghoul'un Yaratıcısı, Yuzuru Hanyu'nun Olimpiyat Şampiyonluğunu Kutladı
Yuzuru Hanyu, Cumartesi günü PyeongChang Olimpiyatlarında düzenlenen erkek figür yarışlarında iki Olimpiyat madalyası kazandı ve Tokyo Ghoul'un manga yazarı Sui Ishida, heyecanını Twitter'da çizdiği bir sanat eseri ile kutladı.

Tokyo Ghoul'un manga yaratıcısı Sui Ishida, Pazar günü Twitter'da Hanyu'nun bir illüstrasyonunu yayınladı. Resim, Cumartesi günki erkeklerin serbest performansındaki Hanyu'nun bir görüntüsünün yeniden tasarlanmış bir hali gibi görünmektedir. 

Hanyu, Tokyo Ghoul'un bilinen bir hayranıdır. Bir Tokyo Ghoul bardağını tutarken, patenci arkadaşı Evgenia Medvedeva (Sailor Moon hayranı) ile bir fotoğrafları bile vardır. Fotoğrafta Hanyu, Tokyo Ghoul animesinin kahramanı Kaneki'nin animedeki bir pozunu taklit etmektedir.

Natsuki Hanae ve Rina Hidaka'nın bulunduğu "A&G Tribal Radio Edison" adlı radyo programındaki bölümünde, Hanyu ile kısa bir röportaj yapıldı (Hanae, Tokyo Ghoul'da ana karakter Ken Kaneki'yi canlandırmaktadır).

Röportajın başında, Hanyu heyecanlı bir sesle Hanae'ye "Kaneki-kun!" diye seslendi. Hanyu, Hanae ile konuşmaya başladığında gergin olduğunu itiraf etti ve Hanae daha sonra kendisinin de aynı şekilde gergin olduğunu belirtti. 

Hanyu, röportajda Olimpiyatlardan sonra rahatladığını söyledi. Ancak sonradan konuşmayı yine Hanae'ye olan hayranlığına bağladı. Böylece Hanae, izleyicilerine Hanyu'nun Tokyo Ghoul'un gerçek bir hayranı olduğunu ve Hanyu'nun animeyi izlediğini doğruladı. Ayrıca Tokyo Ghoul ürünlerine de sahip olduğunu da ekledi.

Buna ek olarak, Hanyu röportajda Monster Hunter da dahil olmak üzere birçok video oyunundan da hoşlandığını da belirtti. Hanyu, röportajın sonlarında yine "Kaneki-kun!" dedi ve Hanae'de "Ben Kaneki'yim!" diye cevap verdi ve böylece röportaj sona erdi.

Kaynak: crunchyroll , theolympians , animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları