Tiger & Bunny'den Yeni Projeler Çok Yakında
Orijinal 2011 süper kahraman animesi, 2 anime film ve bir live-action Hollywood film projesi ile karşımıza çıkacak.

Sunrise'ın orijinal anime franchise'ı olan Tiger & Bunny'nin resmi Twitter hesabından yeni bir anime serisinin başlayacağı duyuruldu. Twitter hesabı ve web sitesi daha fazla bilgiyi yakın bir zamanda paylaşacaklar.

Orijinal TV anime serisinin merkezinde medya maymunu olan süper kahramanların trajikomik hayat kavgaları yer alıyordu. Bu gösteri, aynı anda birçok kameradan canlı yayınlanıyor ve kiralık süper kahramanlar olaya müdahale ederek puan kazanıyorlardı. Ayrıca her süper kahramanın en az 1-2 sponsorunun olması gerekiyordu, tam da bu noktada animenin pazarlama ekibine şapka çıkarmak gerekiyor; çünkü gerçek hayattaki markaları sponsor olarak kolayca işe dahil edebilmişlerdi.

Keiichi Satou (Karas yönetmen, The Big O karakter/mekanik tasarımcı) animeyi yönetmiş, Masafumi Nishida (live-action Kaibutsu-kun) ise senaryoyu yazmış ve düzenlemişti. Manga sanatçısı Masakazu Katsura (Video Girl Ai, DNA², I''s, Zetman) -Batman ve diğer süper kahraman çizgi romanlarının hayranı olan- da orijinal karakter tasarımını üstlenmişti.

2011 yapımı anime serisi 2 filmin çıkmasına neden oldu: Tiger & Bunny the Movie: The Beginning 2012'de yayınlanırken, Tiger & Bunny The Movie -The Rising 2014'te vizyona girdi. 

Imagine Entertainment'ın yapımcıları Ron Howard ve Brian Grazer, live action Hollywood film adaptasyonunun yapımcıları olarak karşımıza çıkıyor. All Nippon Entertainment Works'ün CEO'su Sandy Climan ve Bandai Namco Pictures'ten Masayuki Ozaki de film projesinin yapımcıları. Imagine Entertainment'ın Başkanı Erica Huggins ise projenin danışmanı. Yapımcılar, Ellen Shanman'ı çoktan senaryo yazarı olarak işe almış durumdalar. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları