The Promised Neverland Mangası Bitiyor
Fanbook, artbook ve sergi duyuruldu.

Image

Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinin bu yıl 28. sayısı Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun The Promised Neverland mangasının Pazartesi günü final bölümünü yayımladı. Manganın 20. ve son cildi Ekim ayında çıkacak.

Weekly Shonen Jump Mayıs ayında, son için "özel proje" planladığını söyledi. Haber siteleri Çarşamba günü yaptıkları açıklamada, Amazon'un manga için İngilizce bir live-action uyarlaması yaptığını duyurdu.

Weekly Shonen Jump, manganın 11 Aralık'da bir artbook, fanbook ve Tokyo'da başlayan bir sergi olacağını açıkladı.

Shirai ve Demizu,  Ağustos 2016'da Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinde The Promised Neverland mangasını başlattı ve Shueisha, 4 Mart'ta manganın 18. cildini yayımladı. 19. cilt 3 Temmuz'da çıkacak.

Shirai, Ağustos 2018'de yaptığı bir röportajda, Shirai'nin hikayenin editörüne göre hikayenin "çok fazla uzamamasını" istediğini ve manganın uzunluğunun "20 ila 30 cilt uzunluğunda" olacağını ideal olacağını söyledi. Dergi geçen Ağustos ayında manganın “doruk noktasına” girdiğini söylemişti.

Viz Media, mangayı Kuzey Amerika'da dijital ve basılı olarak yayımlıyor. MANGA Plus da mangayı dijital olarak İngilizce yayımlıyor.

Manganın live-action uyarlaması 18 Aralık'da gerçekleşecek.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları