Star Wars, Sonbaharda Başlayacak Bir Animeye İlham Verecek
Disney, Star Wars animasyon dizileriyle animeyi harmanlayacak.

Star Wars Resistance, Birinci Mertebe'de casusluk yapmakla görevli genç bir pilot olan Kazuda Xiono'yu takip eden heyecan yüklü bir macera olacak. Anime dizi, Star Wars: The Force Awakens'den öncesini baz alacak ve Birinci Mertebe'nin nasıl güçlendiğine dair ipuçlarını içerecek.

Image

Anime yapımda yeni karakterler beklenirken, Xiono'nun eski karakterlerle etkileşime gireceği ortaya çıktı. Serinin favorisi BB-8, Poe Dameron ve Captain Phasma da anime dizide yer alacaklar. Oyuncular Oscar Isaac (Poe) ve Gwendoline Christie (Phasma) rollerini tekrar edecekler.

Star Wars: The Clone Wars ve Star Wars: Rebels kadrosu Resistance'nin kadrosu olacak. Serinin yaratıcısı Dave Filoni: “Star Wars Resistance fikri, II. Dünya Savaşı uçakları ve savaş pilotlarına olan ilgimden çıktı.” dedi.

Image
Star Wars'ın resmi bir mangası vardı fakat Resistance franchise'de yer alan ilk anime adaptasyonu. 

Filoni ayrıca, “Star Wars'da yüksek hızlı yarışların uzun bir geçmişi var ve sanırım, tüm ekibin uzun süredir yapmak istediği bir şey  de anime tabanlı bir iş yapabilmekti."

Önceki iki Star Wars animasyon dizisi (Star Wars: The Clone Wars -2008- ve Star Wars Rebels -2014-2018-) de CGI'de hazırlanmıştı.

Star Wars Resistance, bu sonbaharda Disney Channel'da başlayacak.


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları