Solo Leveling Anime Oluyor
En çok okunan Manhwa(Webtoon)'lardan biri olan Solo Leveling anime oluyor.

Crunchyroll'un Anime Expo 2022 Endüstri Paneli sırasında duyurulan popüler webcomic Solo Leveling , resmi olarak bir anime uyarlaması alıyor! Seri, 2023'te yayınlanacağı gibi Crunchyroll'da prömiyer yapacak.

Yayın Tarihi: 2023

 

Kadro:


Orijinal Çalışma: DUBU (REDICE Studio), Chugong, h-goon tarafından Solo Leveling
Yönetmen: Shunsuke Nakashige
Baş Yazar: Noboru Kimura
Karakter Tasarımcısı: Tomoko Sudo
Müzik: Hiroyuki Sawano
Animasyon Stüdyosu: A-1 Resimleri


Manhwa'nın Konusu:


Dünya'da her türlü canavarla dolu bir boyuta bağlanan bir portal ortaya çıktığı zaman bazı insanlar bir takım güçler ve canavarları avlama yeteneği kazanmışlardır: bu insanlara avcı denir.

Hikâyenin kahramanı Sung Jin-woo, E seviye bir avcı ve normal bir insandan sadece biraz daha güçlüdür.

Sung Jin-woo, avcılar tarafından "Dünyanın en zayıf avcısı" olarak adlandırılır. Bir gün, o ve diğer avcılar kendilerini son derece tehlikeli bir zindana hapsolmuş bulurlar ve sadece birkaçı hayatta kalır ve kaçmayı başarır. Sung Jin-woo ise zar zor hayatta kalır ve bu zindandaki tüm denemeleri tamamlayan tek kişidir. Daha sonra, ona görevlerini gösteren bir arayüzü görerek bir "oyuncu" ya dönüşür.

 

Solo Leveling | TRAILER OFFICIEL

https://twitter.com/sololeveling_en/status/1543674668237746176

Yorumlarım

Müziklerin Hiroyuki Sawano tarafından bestelenmesi gerçekten harika bir seçim olmuş. Şimdiden bizi çok güzel soundtracklerin beklediğini söyleyebilirim. 

Stüdyoya ise Sword Art Online, Nanatsu no taizai, Fairy Tail, Space Brothers gibi yapımlarla uğraşmış olan bir stüdyo. O yüzden çok da fena olmayan bir iş izleyeceğiz gibi duruyor.

Yönetmen beni biraz üzdü, Re:zero, sword art online gibi bir çok işe imza atsa da hikayeyi bir yerden sonra işlemekte zorlanıyor. Umarım bu sefer Shunsuke Nakashige batırmadan bir iş sunar. Gambatte.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları