Servamp Animesi Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor!
Servamp'ın durumuna gelin beraber bakalım...

Servamp Festivali, Pazar günü Servamp animesi için yeni bir projenin çlalışmada olduğunu duyurdu. Ses sanatçısı Ryohei Kimura bu duyurudan sonra konu hakkında rapor verdi. Frontier Works ve Kadokawa Pazar günkü olayın DVD’sini Haziran 28’de yayınlayacak.

Image

Servamp animesi ön gösterimini geçen Temmuz’da yapmıştı ve aynı zamanda FUnimation, Japonya’da animenin İngilizce altyazı ve dublaj seçeneklerini yayınladı. Anime Seven Seas Entertainment tarafından Kuzey Amerika’da yayınlanan Tanaka mangasına uyuyor. 

Funimation hikayeyi şöyle anlatıyor:

Mahiru Shirota zor şeyleri hiç sevmez ve basit bir yaşamı tercih eder. Fakat sonrasında Kuro isimli bir kediyi kurtararak hayatı kompleks bir hal alır. Kuro’nun Sleepy Ash (Uykulu Kül) isimli bir Servamp (hizmetçi vampir) olduğu ortaya çıkar ve ikisi bir sözleşme oluşturur. Mahiru savaşın olduğu, yedi ölümcül Servamp ve vampirlerle dolu bir dünyanın içine çekilir. Hayat onun için daha karmaşık bir hal alamazdı!

Image

Animenin prodüksyonu, ana personelini ve Aoharu x Machinegun animesinin stüdyosunu tekrar bir araya getirdi. Aoharu x Machinegun’da denetleyici personel olan Itto Sara, Servamp’de şef direktör olarak iş yaptı. Hideaki Nakano animeyi Brains Base’den yönetti. Kenji Konuta serinin kopozisyonunun başındaydı ve Junko Yamanaka animasyon için karakterleri tasarladı.

Image

Tanaka seriyi Mothly Comic Gene’de, 2011 yılında yayınladı ve Kadokawa, geçen Temmuz ayında manga'nın 10. derlenmiş kitap cildini yayınladı. Seven Seas, manganın sekizinci cildini Aralık ayında yayınlamıştı. Manga, geçen aya kadar yazarın sağlık problemleri yüzünden ertelenmişti.


Anime News Network

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları