Sakura Quest Tanıtım
Küçük bir kasabada hükümdar olmak... Keyifli okumalarr.

Sakura Quest Tanıtım


Adı: Sakura Quest

Tür: Komedi

Tarih: Nisan 2017

Konu: Beş kız kendi küçük taşra kasabasının turizm bürosunda çalışmaktadır. Kasaba, Japonyanın balon ekonomisi döneminde, ülke çapında bir hareketten kaynaklanan"mikro ulus" turizm programını canlandırıyor ve beş kızı " hükümdarlar" olarak seçiyor.



                                                                    KARAKTERLER



  Yoshino Koharu/ Seslendiren: Ayana Nanase

Yohino Koharu animenin ana karakateri. Kırsal hayattan (köy, kasaba vb.) nefret ediyor ve şehirde olmayı çok istiyor. "Özel" bir şey için bir zamanlar Tokyo'ya gitti ancak ne yapmak istediğini bulamadı. İş başvurusu yaptığı 30 şirket onu geri çevirdi ve tesadüfen bir mikro ulusun "hükümdarı" olarak seçilmek üzere işe alındı ​​ve Manoyama kasabasına gitti. O herkesi kolayca seviyor, fakat aslında çok ciddi biri. 



Shiori Shinomiya / Seslendirme(Seiyuu): Reina Ueda


Shiori Shinomiya, Manoyama turizm bürosu çalışanı olarak  Yoshino ile birlikte çalışır. Memleketini çok seviyor ve çok muhafazakar. Parlak, iyimser bir şahsiyeti var ve kimseye yardım etmekten çekinmiyor. Ev işlerine yeteneği oldukça yüksektir.



Maki Midorikawa/ Seslendiren(Seiyuu): Chika Anzai


Aktris olma hayalleri suya düştüğü için memleketi Manoyama'ya geri döndü. Zamanında küçük bir tiyatro topluluğunun parçası olduğu için  yarı zamanlı iş bulmaya alışkındır. O soğuktur ve büyük kızkardeş tutumuna sahiptir.





Köy hayatından nefret etmesine rağmen asla yaşadığı yeri terk edebilme cesaretine sahip olamamıştır. Bunun yanı sıra diğer insanlarla da iletişim kurma konusunda kötüdür. Tek arkadaşı Shiori’dir. Mezun olduğundan beri tek bir gün bile çalışmamış her gününü internette sörf yaparak harcamıştır.



Sanae Kozuki/ Seslendiren: Komatsu Mikako


IT elemanı olarak çalışmasına rağmen işten ayrılmış ve şu anda web tasarımcısı olarak çalışıyor ve eski gelenkesel tarzda bir evde yaşıyor.

Ve işte animenin tanıtım videosu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları