Renai Boukun Tanıtım
Death Note'deki ölüm defterinden sonra öpücük defteri... Keyifli okumalarr.

Renai Boukun Tanıtım

Renai Boukun

Adı: Renai Boukun

Tür: Komedi, Romantik, Okul, Süpernatural

Yayın: Nisan 2017

Konu: "Bir öpücük defteri": Herhangi bir koşulda olursa olsun , birbirleriyle öpüşürlerse, birlikte isimleri yazılmış olan herkesin anında aşık olmasını sağlayan güçlü bir defter. Bu büyülü ve çok tanıdık olan defter Guri adında bir meleğe aittir. Bu görevli, cupid olarak iş yapmak çiftler oluşturmaktadır. Bununla birlikte  normal bir lise öğrencisi olan Aino Seiji'yi  yalnışlıkla deftere yazıyor ve birisini öpmezse Guri ölecek. Seiji'yi eziyetine öpmeye ikna ediyor; okuldaki popüler kız olan Hiyama Akane, obsesif ve psikotik nüfuza dayanan daha güçlü hislere sahip. Sonunda Akane ve Seiji bir araya gelir ancak Guri önce Seiji'yi sevdiğine karar veremez. Çoğu çocuğa müthiş görünen şey, sadece kızlarla normal bir ilişki kurmak isteyen Seiji için cehenneme dönüşür.



                                                                    Karakterler



Renai Boukun hiyama akane ile ilgili görsel sonucu

Adı: Hiyama Akane

Seiji's Batch'in Sınıf Idolü. Seiji, başlangıçta Guri'yi kullanmayı ve onlarla öpüşüp onları çift yapmayı düşündüğü için ezildi. Bununla birlikte, Akane bunları gördüğünde, rastgele koşulları açıklamaya başlar ve sonuçta kendisinin ve Guri'nin Öpücük Notu'nu (kimseyi öpmek zorunda kaldığını düşündüğü) kutsamak için öptüğünü söyler. Bu Akane'nin "sevecen bakışları" nın farkına vardığı ve sonunda onun için de duygular geliştirdiği için psikotik bir öfke içine uçmasına neden olur. Onu aldatıp onunla hile yapmakla suçlamaya başlar ve Guri'yi başında bıçaklamaya başlar ve ölümsüzlüğünü ortaya çıkarır. Sonunda Guri, ikisini de kendi adını eklediğini ortaya koyarak tekrar ağırlaştırmadan önce Akane'yi sakinleştirerek öpüşecek. Sıklıkla ona saldırıyor olsa da, onu gerçekten seviyor. Kavga etmek için kollarından sonsuz sayıda bıçak çıkarmak garip bir alışkanlığa sahiptir. Herkes Seiji'yi, özellikle de Guri'yi çalmaya kalkarsa son derece kızmış olur.



Renai Boukun gris ile ilgili görsel sonucu

Adı: Guri

Bir melek / aşk tanrısı. Tanrının kelimesi ve bir şeytan çocuğu. Bundan dolayı, Guri'nin çoğu melekten daha kolay "düşme" eğilimi vardır. "Sevdikleri BL" nedeniyle aslında, neredeyse yalnızca eşcinsel çiftler oluşturan şaka gibi bir Cupid gibi bir görev yapıyor. Bununla birlikte, aylık olarak çiftler için kontenjanı gider. Bir Cupid olmasına rağmen, Sevgi kavramını anlamıyor. Aslında, onun bir aşçılık nedeni, tanrı'nın Tanrı olmaya yönelik bir gereklilik olduğu için sevgiyi anlamaya çalışmasını istediği (Tanrı'nın herkesi sevmesi gerektiği için) tanrı istediği şey bu, Guri'yi Şeytan ile düşünmesinin sebebi buydu. ) Sonunda, o Seiji'yle birlikte olduğu belli duyguları tanımaya başlar ve sonunda aşık olduğunu keşfeder.



Renai Boukun aino seiji ile ilgili görsel sonucu

Adı: Yuzu Kichougasaki

Akane'nin küçük kızkardeşi, aynı babayı paylaşıyordu. Akira'ya hem kız kardeş hem de kadın gibi aşık olsa da, daha sonra Seiji için bazı hisler geliştiriyor. Kızkardeşine karşı aşırı derecede koruyucu, onu kimseye vermek istemiyor. Başlangıçta kayalık bir başlangıç ​​yapmasına rağmen, Guri ve Seiji ile iyi arkadaş olur. Guri, Öpücük defterine adını eklediğinde, haremlerine de eklenir.




Adı: Aino Seiji

 İsmi öpücük defterine yazılmış ve o önümüzdeki 24 saat içinde birini öpemezse ölecekti . Az ya da çok seviye olan birisi, etrafındaki tüm kadınları mutlu etmeye çalışarak, onları incitmeden bireye yöneldi. Guri hariç tüm diğerleri gibi, Guri'nin hepsini bir araya getirmesi için küçük meleklerdir. Sonuç olarak, hepsi ölümsüzdür (yine de acıyı hissederler).

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları