Reborn!'un Akira Amanosu Tek Bölümlük Ice Hockey Mangası Çiziyor
İlk bölümün başlangıç tarihi 6 ağustos!

Pazartesi günü, Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 35. sayısında Akira Amano'nun derginin 6 Ağustos'ta çıkacak olan bir sonraki sayısında  "HOT" adlı tek atımlık bir manga çizeceği ortaya çıktı. Manga, buz hokeyi sporuna odaklanacak.

Amano Reborn!'u 2004'de Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinde yayınladı ve 2012'de bitirdi. Manganın TV anime uyarlaması 2006 2010 yılları arasında sürdü. Crunchyroll ve Viz Media Anime uyarlaması Japonya dışında internet üzerinden yayınladı. Viz Media Kuzey Amerika'da 42 sayılık animenin 16 cildini yayınladı. Manga, eylül ayında başlayacak bir sahne oyununa da ilham kaynağı oldu.

 

Amano  ēlDLIVE'i Ağustos 2013'de Shonen Jump+'nın öncü uygulaması Jump Live'da yayınladı.  Uygulama Eylül 2014'de başladığında manga Shounen Jump+'a geçti. Shueisha, manga'nın dokuzuncu cildi 2 Şubat'ta yayınladı ve Cuma günü 10. cildi gönderecek.  Viz Media, "Jump Start" girişiminin bir parçası olarak Eylül-Ekim 2014'te  manga'nın ilk üç bölümünü dijital olarak İngilizce yayınladı ve şimdi manga'yı kendi uygulaması ve çeşitli perakendeciler aracılığıyla dijital olarak yayınlıyor.

Ocak 2017'de Japonya'da bir televizyon uyarlaması yapıldı. Crunchyroll, diziyi Japonya'da yayınlandığı gibi İngilizce altyazılı olarak İnternet üzerinden de yayınladı ve aynı zamanda Funimation da İngilizce dublajını İnternet'de yayınladı. Manga, Şubat ayında "son sezon"una girdi.

"Amano Akira İllüstrasyon Sergisi" etkinliğinde Amano'nun mini animesi Reborn!'a ve ēlDLIVE mangasının ilk defa 2016 Temmuz'da gösterildiği zamana ait görüntülerle bir özel işbirliği/birliktelik videosu yayınlandı. Video'da Reborn! animesinin 2010'da sonlanmasından beri ilk defa yeni görüntüler bulunuyordu. 

Kaynak: Animenewsnetwork

私は可愛いですね

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları