Princess Principal, 2019'da Devam Filmiyle Geliyor
Duyuru, “Princess Principal ~ Mission of Mission ~” fan etkinliğinde yapıldı.

Casus-gerilim filmlerini steampunk estetiğinde izlemeyi sevenler Prenses Principal animesini muhakkak duymuşlardır; önyargılarını kırıp da animeyi izlemeye başladıktan sonra pek çok hayranı da olan yapımın sevenlerine güzel bir haberi var: “Princess Principal ~ Mission of Mission ~” fan etkinliğinde 6 bölümlük devam filminin yapılacağı duyuruldu. 

Prenses Principal, Actas (Girls und Panzer) ve Studio 3Hz (Sword Art Online Alternatif: Gun Gale Online) ortak yapımı. 

Hikaye, 20. yyın başlarında, Cavorite maddesinin keşfiyle başlıyor. Bu maddenin keşfi sebebiyle gelişmiş askeri teknoloji, Albion Krallığını doğu ve batı olarak ikiye bölüyor ve en büyük duvarın bulunduğu başkent Londra'da son derece saygın bir okul olan Kraliçe Mayfaire okulunda bir grup kız Commonwealth için gizli casusluk yapıyor. Bu beş liseli kız, kılık değiştirme, araba kovalamaca, kimlik değiştirip bir örgüte sızma gibi pek çok casusluk faaliyeti içerisinde bulunurken özel yeteneklerinden faydalanmakta ve gölgeler dünyasında gezinmektedirler. Savaşın gölgesinde, akıllarında sadece tek bir hedef var; görevlerini tamamlamak.

Image

Prenses Principal, yaz 2017 sezonunda 12 bölümlük dizi olarak yayınlandı. Hala izlemeyenler anime diziyi şuradan izleyebilirler


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları