Plunderer Mangası Anime Oluyor
Kadokawa'nın Monthly Shōnen Ace dergisi, bugün Suu Minazuki'nin Plunderer mangasının bir anime uyarlamasının geleceğini duyurdu.


ÖZET

Tarih, Alcian takviminin 305. yılı ve şuan dünya tamamen "numaralar" tarafından kontrol ediliyor. Doğan her insan bir "değer" ile damgalanıyor. Bu "değer" her şey olabilir; kaç kilometre yol yüründüğü, yada yemeğinin güzel olduğunu söyleyen insanların sayısı. Eğer değerin 0'a düşerse, boşluğa gönderilirsin. Hina'nın annesinin değeri 0'a düştüğünde, son dileği Hina'nın Efsanevi Kırmızı Baron'u bulmasıydı.


Suu Minazuki Aralık 2014'te Monthly Shōnen Ace'de seriyi başlattı. Kadokawa 26 Ağustos'ta sekizinci cildi yayınladı ve dokuzuncu cildi 26 Şubat'ta yayınlayacaktır.


Suu Minazuki'nin Sora no Otoshimono (Heaven's Lost Property) mangası, iki TV anime serisine, iki anime filmine ve bir OVA'ya ilham kaynağı olmuştur.

Tokyopop ve daha sonra Viz MediaSuu Minazuki'nin beş ciltlik İngilizce Judas mangasını yayınladı. Yen Press, 2014-2015'te Suu Minazuki'nin dört ciltlik Gou-dere Sora Nagihara mangasını yayınladı.

Kaynak: animenewsnetworkcomicvine

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları