Netflix Yeni Serisi Neo Yokio İçin Ünlü İsimlerle Anlaştı
22 Eylül'de başlayacak serinin taslak çizimlerini Kazuhiro Furuhashi ve Junji Nishimura üstleniyor.

Perşembe günü Netflix’in yaptığı açıklamaya göre Vampire Weekend grubunun solist gitaristi Ezra Koenig, Neo Yokio adında altı bölümlük yeni bir anime projesinin yaratıcılığını üstlendiği öğrenildi. Tüm bölümler Netflix üzerinden 22 Eylül gününde yayınlanacak. Serinin baş yapımcısı ve yazarı olarak Nick Weidenfeld belirlenmiş. Animasyonlar için Production I.G, Studio DEEN ve Güney Kore’den Stüdyo MOI ile anlaşan Koenig’in ekibinde, taslak çizimleri Kazuhiro Furuhashi (Rurouni Kenshin, Mobile Suit Gundam UC, Altair: A Record of Battles) ve Junji Nishimura’ya (Ranma ½, Kyo kara Maoh!, ViVid Strike!) emanet edilmiş durumda.

Seslendirme kadrosuna baktığımızda tam bir yıldızlar topluluğuyla karşılaşıyoruz: Jaden Smith, Susan Sarandon, Jude Law, Tavi Gevinson, Jason Schwartzman, Desus & Mero, Richard Ayoade, Ike Barinholtz, Steve Buscemi, Alexa Chung, Stephen Fry, Katy Mixon, Annet Mahendru, Kiernan Shipka, Willow Smith ve Amanda Stenberg bu projede yer alan ünlü isimler.

Serinin konusu şu şekilde:

“Dünya’nın en iyi şehrine, Neo Yokio’ya hoş geldiniz. Bu şehir Kuzey Amerika’nın en kalabalık kırsal topluluğuna sahip olabilir belki ama sahip olduğu itibarı yalnızca büyüklüğünden ileri gelmiyor. Neo Yokio, küresel moda anlayışı ve finans odaklarının tam göbeğinde bulunan, kültürel ve mimari anlamda çığır açan yeniliklere öncülük etmiş içinden çıkılamaz bir labirent gibidir.

Tabii bu özellikler, bir zamanlar şehri kurtarmayı başarmış, pembe saçlı şeytan avcısı “Seherzadeler” kuşağının en genç üyesi olan kara sevdalı Kaz Kaan (Jaden Smith) için hiçbir şey ifade etmemektedir. Ona göre şeytan avlamak son derece gereksizdir. Teyzesi Agatha (Susan Sarandon) onu bu konuda zorlamasına rağmen, onun aklında alışveriş yapmak, hokey oynamak ve kırılan kalbini onarmaya çalışmak vardır.

Neo Yokio’nun karmaşık yapısı içerisinde, Kaz'ın yanı başında ona destek olmak için her zaman hazır bekleyen meka-hizmetçisi Charles (Jude Law) ve yakın arkadaşları Lexy ve Gottlieb (TheKid Mero ve Desus Nice) vardır. Hayatın zorlukları yetmezmiş gibi bir de baş düşmanı, Neo Yokio’nun 1 numaralı bekarı, Arcangelo Corelli (JasonSchwartzman) ile başa çıkmak zorundadır.

Bir gün eski moda blogu yazarlarından Helena St. Tessero’yla (Tavi Gevinson) karşılaşan Kaz, kendisini hiç beklenmedik bir olaylar örgüsünün içinde bulur ve bu durum onun Neo Yokio’ya olan bakış açısını tamamıyla değiştirir.”

Kaynak: ANN

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları