Moriarty the Patriot Animesinin İki Bölümlük OVA'sı Geliyor
Ryōsuke Takeuchi ve Hikaru Miyoshi'nin Moriarty the Patriot (Yūkoku no Moriarty) adlı mangasının TV anime uyarlamasına iki bölümlük orijinal video anime (OVA) projesinin geleceğini duyurdu.

OVA'nın ne hakkında olacağı konusunda detaylar henüz açıklanmamakla beraber sadece mangada daha önce hiç bahsedilmemiş olan yeni bir orijinal anime hikayesininin izleneceği bilinmektedir.

OVA, 5 Mart'ta Tokyo'daki Nakano Sun Plaza mekanında bir gösterim etkinliği yapacaktır. Ses aktörü Sōma Saitō (William James Moriarty), Takuya Satō (Albert James Moriarty), Chiaki Kobayashi (Louis James Moriarty), Makoto Furukawa (Sherlock Holmes) ve Yūki Ono'da (John H. Watson) bu etkinliğe iştirak edecektir. Animenin sekizinci Blu-ray Disc/DVD'si 27 Ekim'de piyasaya sürülecek ve etkinlik biletlerine sahip olacaktır.

 

Moriarty the Patriot animesi Ryōsuke Takeuchi ve Hikaru Miyoshi'nin orijinal mangasından uyarlamadır. Meşhur dedektif Sherlock Holmes'ün ezeli rakibinin başından geçen seri, Victoria İngiltere'sindeki düşük sınıfa adaleti sağlatacak üst düzey mevkiye ve kriminal bilgiye sahip Moriarty ailesinin mensubu olan üç erkek kardeşi — William, Albert ve Louis — konu almaktadır. Manga aynı zamanda anime uyarlamasından önce iki müzikale sahipti.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları