Mix Baseball Animesinden Yeni Görsel Geldi
Ulusal turnuvaya hazırlanan kardeşler hakkında olan seri Nisan'da prömiyer yapacak.

Mitsuru Adachi'nin Mix beyzbol mangasının TV anime uyarlanmasının resmi Twitter hesabı, Salı günü yaptığı açıklamada, Yuuki Kaji'nin Kōshien'de yarışmayı umut eden Tachibana kardeşlerden genç olanı Tōma Tachibana'yı oynayacağını açıkladı. Ayrıca, hesap anime için ilk ana görseli yayınladı.

Tōma Tachibana rolünde Yuuki Kaji

Image

Anime Nisan ayında prömiyer yapacak ve Cumartesi günleri NTV ve YTV’de yayınlanacak.

Odahiro Watanabe (Soul Buster, Tokyo Ghoul: re) OLM'de animeyi yönetiyor. Atsuhiro Tomioka (Ace Attorney both seasons, Inazuma Eleven, Pokémon XY & Z) serinin senaryolarını denetliyor, Tatsuto Higuchi, Kenichi Yamada, Yoshifumi Fukushima ve Chinatsu Houjou ise senaryo yazarları olarak görev yapıyor. Takao Maki (Basilisk: The Ouka Ninja Scrolls, Laughing Under the Clouds) karakterleri tasarlıyor ve Norihito Sumitomo (Dragon Ball Süper, Dragon Ball Z Kai) müzikleri besteliyor.

Noriko Hidaka, Touch animesinden Minami Asakura rolünü üstlenecek.

Image

Manganın hikayesi, Adachi'nin Touch mangasındaki olaylardan 30 yıl sonra Meisei Akademisi'nde geçiyor. Hikaye, ulusal Kōshien beyzbol turnuvasında yarışmayı hedefleyen iki kardeşi konu alıyor.

Adachi, seriyi 2012'de Shogakukan'ın Monthly Shonen Sunday dergisinde başlattı ve 13. cilt 9 Ağustos'ta çıktı. Serinin 7.5 milyondan fazla kopyası var (dijital satışlar dahil).

Touch beyzbol mangası, 1981'den 1986'ya kadar Shogakukan's Weekly Shōnen dergisinde yayınlıyordu. Seri, 1985'te birkaç animeye ilham kaynağı oldu. Manga, 2005 yılında live-action filmine de uyarlandı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları