Miss Kobayashi's Dragon Maid'in Yaratıcısı ve Toradora!'nın Çizerinden Yeni Manga
Romantik komedi 27 Mart'ta başlıyor.

Ichijinsha'nın aylık Comic Rex Dergisi'nin Nisan sayısında Cool-kyou Shinja ve Yasu'nun Diotima Manual - Kamisama-tachi no Ren'ai Daikō - (Agent of the Gods' Love) başlıklı yeni bir manga dizisi başlıyor, manganın start verileceği tarih 27 Mart. 

Romantik komedinin merkezinde suratsız bir ana karakter ve naif bir genç kız var Yasu, 27 Şubat'ta Twitter hesabı üzerinden yeni mangalarından aşağıda gördüğünüz görseli heyecanlı bir şekilde takipçileri ile paylaştı.

                                   Image

Cool-kyou Shinja'nın dört panelli mangası Danna ga Nani o Itteiru ka Wakaranai Ken (I Can't Understand What My Husband Is Saying) 2014 ve 2015 yıllarında iki televizyon animesine ilham kaynağı oldu; iki anime de Japonya'da Crunchyroll üzerinden yayınlandı. Cool-kyou Shinja'nın Komori-san wa Kotowarenai! (Komori-san Can't Decline) mangası bu kez 2015 yılında Crunchyroll'da yayınlanan bir animeye de ilham oldu. Seven Seas Entertainment, Miss Kobayashi's Dragon Maid mangasını lisansladı ve bildiğiniz üzere manga animeye uyarlandı. Crunchyroll bu animeyi alt yazılı yayınlarken, Funimation dublajlı yayın veriyor.

Cool-kyou Shinja, aynı zamanda Fukumaden mangasını Akita Shoten'in aylık Champion RED Dergisi'nde de seri haline getirmeye hazırlanıyor.

Yasu, Yuyuko Takemiya'nın Toradora'sını çizdi ve Kagari Tamaoka'nın Mangirl! mangasının da orijinal karakter tasarımı üstlendi. Her iki manga da 2008 (Toradora) ve 2013 (Mangirl!) yıllarında televizyon animelerine ilham Yasu aynı zamanda 2012 yılında animesi de çıkan Kōji Kumeta'nın komedi kategorisindeki Joshiraku mangasını da çizmişti. 

Diotima Manual - Kamisama-tachi no Ren'ai Daikō - (Agent of the Gods' Love) mangası ile ilgili henüz daha fazla detay yok, detaylar geldikçe sizleri haberdar edeceğiz.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları