Masamune-kun's Revenge Animesinin Sonraki Hikayeyi Anlatan Bölümü Çıkacak
Comix Rex yaklaşan orijinal anime diski (OAD) hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Bu bölüm, manganın 27 Haziran'da yayınlanacak son bölümünden sonra gerçekleşecek bir bölüm olacak. Manganın, 27 Temmuz'da 10. cildi çıkacak. Oijin, OAD'ın olup olmayacağı hakkında bir şey söylemedi. 

Yazar Hazuki Takeoka ve sanatçı Tiv, Ekim 2012'de Masamune-kun's Revenge “intikam romanı” olarak yayınlamaya başladı. Seri, Ichijinsha'nın en çok satanlarındandı, Tiv'in sanatı övgüler kazanmıştı.

Seri, eski çocukluk arkadaşı Aki Adagaki'den intikamını almak isteyen bir lise çocuğu olan Masamune Makabe'nin hikayesini anlatıyor. Yakın bir dost olmalarına rağmen, Aki, duygularını reddeder ve ağırlığından dolayı onunla alay eder. Masamune, yıllarca diyet yaparak, kendini yakışıklı yapmak için uğraştı, Aki'nin kalbini kazanmak ve onu tüm okulun önünde reddetmek için yeni bir kimliğe bürünmüştür.

Silver Link, kış sezonunda yayınlanan 12 bölümün yapımını üstlenmişti. Yeni OAD'i yapıp yapmayacakları belli değil.


Kaynak: http://goboiano.com/masamune-kuns-revenge-gets-an-after-story-anime-episode/

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları