Masaaki Yuasa'nın Inu-Oh Anime Filmi İçin Tanıtım Videosu ve Kadro Yayınlandı
Masaaki Yuasa'nın INU-OH adlı Hideo Furukawa'nın Heike Monogatari: INU-OH no Maki (Tales of the Heike: INU-OH) adlı romanından esinlenilmiş müzikal anime filminin resmi web sitesi salı günü tanıtım videosunu, oyuncu kadrosunu, diğer kadro üyelerini ve 2022 OP'ini yayınladı.

 Web sitesi ayrıca filmin dünya çapındaki prömiyerini ve Horizons (Orizzonti) kategorisinde 78. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yer alacağını belirtti.

Queen Bee rock grubundan Avu-chan INU-OH'yu ve Mirai Moriyama Tomona'yı seslendirecek.

Yoshihide Otomo (Amachan, live-action Orange, Boku wa Imōto ni Koi o Suru) müziği bestelemektedir.

INU-OH, Venedik Uluslararası Film Festivali'nin Horizons kategorisinde yer alan ilk 2D Japon filmidir. Festival, 1-11 Eylül arasında gerçekleştirilecektir.

Filmin tiyatrolarda 2021'de gösterime girmesi planlanmıştır.

GKIDS filmi lisanslamış ve hikayesini şu şekilde özetlemiştir:

INU-OH sıra dışı fiziksel karakteristikler ile doğmuştur ve dehşete düşen yetişkinler tarafından yüzündeki maske de dahil olmak üzere vücudunun her bir santimi kıyafetlerle kapatılmıştır. Bir gün, kör bir biwa çalgıcısı olan Tomona adından bir oğlanla tanışır ve Tomona'nın çaldığı karmakarışık kaderin nazlı şarkısıyla beraber INU-OH, inanılmaz dans etme yeteneğini keşfeder.

Şarkı üstüne şarkı ile yıldızlığa doğru giderken INU-OH ve Tomona, toplumun uç kesimlerinde hayatlarını sürdürebilmek için yaratıcı yeteneklerini kullanarak iş partnerleri ve sıkı dostlar olurlar. Şarkılar aracılığıyla INU-OH, sahnede seyircisini adeta büyüler ve giderek eşsiz güzellikteki birine dönüşmeye başlar. Ancak neden Tomona kör? Neden INU-OH sıra dışı karakteristikler ile doğdu? Bu, gerçeği öğrenmek ve birbirleri üzerindeki laneti kırmak için dans eden ve şarkı söyleyen INU-OH ve Tomona'nın arkadaşlığının hikayesidir.

Film, 2020 Temmuz'unda Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali'nin online etkinliğinin Work in Progress programında seyircisiyle buluştu. ASMIK Ace, etkinlikte film için manganın yaratıcısı Taiyo Matsumoto'nun orijinal karakter tasarımlarının konseptlerini açıkladı.

Yuasa (DEVILMAN crybaby, Ride Your Wave, Japan Sinks: 2020) filmin yönetmenliğini yapmaktadır. MatsumotoPing Pong adlı mangasının animesinin yönetmeni Yuasa ile beraber orijinal karakter tasarımlarının taslaklarını yapmaktadır. Akiko Nogi senaryo yazarıdır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları