Magic Girl Site Animesinin Oyuncuları,Sanatçıları ve Müzikleri Açıklandı
Animedeki oyuncu kadrosu: Yuko Ono, Himika Akaneya, Aina Suzuki, Yu Serizawa, Haruka Yamazaki

Akita Shoten'in Weekly Shonen Champion dergisinde  Kentaro Sato'nun Magic Girl Site (Maho Shojo Site) animesinin oyuncu kadrosu, tema şarkılarının sanatçıları ve Nisan ayında prömiyeri olacağı açıklandı. Ayrıca dergide anime hakkında yeni resimler de yayınlandı.

Şimdi Kadromuzu inceleme zamanı:

Yuko Ono --> Her zaman içinden ölmek istediğini düşünen ana karakter Aya Asagiri'yi canlandırıyor.

Himika Akaneya --> Aya'nın sınıf arkadaşı ve zamanı durdurabilen asaya sahip Tsuyuno Yatsumura karakterini canlandırıyor.

Aina Suzuki -->  Magical Girl Site'nin gizemini takip eden eski bir bilgi simsarı olan Rina Shioi Karakterini canlandırıyor.

Yu Serizawa --> Ulusal olarak popüler olan "Inuasobi" idol grubunun merkezi Nijimi Anazawa karakterini canlandırıyor.

Haruka Yamazaki --> Aya'ya zorbalık yapan grubun lideri olan Sarina Shizukume karakterini canlandırıyor.

İdol grubu i*Ris (PriPara, Twin Star Exorcist, Mushibugyo) animenin açılış şarkılarını yapacak. (Himika Akaneya ve Yu Serizawa i*Ris grubunun üyeleri)

Anime, Nisan ayında MBS, TBS ve BS-TBS Animeism bloğunda prömiyer yapacak ve aynı zamanda Amazon Prime Video'da da yayınlanacak. Anime 18 Mart'ta Yuko Ōno ve Himika Akaneya'nın yer alacağı özel bir televizyon programı yapılacak.Anime toplamda 12 bölümden oluşacak.


Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-01-24/magical-girl-site-anime-reveals-cast-song-artists-april-debut/.126839

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları