Love Pistols Manga Yaratıcısı Call Me By Your Name'in Roman Kapağını Çizdi
Roman, 17 yaşındaki Elio (Timothée Chalamet) ve fırtınalı bir aşk yaşadığı 24 yaşındaki Oliver'ı (Armie Hammer) 1983 İtalyasında anlatır.

André Aciman tarafından 2007 yılında yazılan kurgusal roman, Luca Guadagnino'nun yönetmenliğinde geçen sene "Best Adapted Screenplay" dalında Akademi Ödülleri'nin kazananı oldu. Bu büyük başarının ardından Call Me By Your Name romanı, Love Pistols manga yaratıcısı Tarako Kotobuki'nin kapak çizimiyle Japonca'ya çevriliyor. Roman, 17 yaşındaki Elio (Timothée Chalamet) ve fırtınalı bir aşk yaşadığı 24 yaşındaki Oliver'ı (Armie Hammer) 1983 İtalyasında anlatır. 

Image

Orijinal romanın kapak resmi ve iç kısımdaki resimler Kotobuki tarafından çizildi. 27 Nisan'da Japonya'da gösterime girecek filmde Oliver'ı Kenjiro Tsuda ve Elio'yu Miyu Irino seslendirecek. 

"Best Adapted Screenplay/En İyi Uyarlanmış Film" dalında 90. Akademi Ödülleri'ni kazanan film, En İyi Film, En İyi Aktör (Chalamet'ın performansı nedeniyle) ve En İyi Şarkı dallarında da aday gösterilmişti. 

Kotobuki daha önce doğaüstü yaoi mangası Love Pistols'u (Sex Pistols) kaleme aldı ve bu manga 2010 yılında iki bölümlük OVA'ya uyarlandı.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları