Kohei Horikoshi, 2. My Hero Academia OVA'sı için Orijinal Karakter Tasarımlarını Açıkladı
Kohei Horikoshi, 2. My Hero Academia OVA'sı için Orijinal Karakter Tasarımlarını Açıkladı

Kohei Horikoshi, 2. My Hero Academia OVA'sı için Orijinal Karakter Tasarımlarını Açıkladı

My Hero Academia televizyon anime dizisinin resmi web sitesinde Cumartesi günü, Kōhei Horikoshi'nin orijinal mangasının 14. cildinin sınırlı sayıda basılmasıyla birlikte yeni orijinal anime hakkında daha fazla ayrıntı gösterildi.

Horikoshi, anime ait orijinal hikayeden sorumludur ve My Hero Academia TV animesinin senaryo yazarı Yousuke Kuroda senaryoyu yazmaktadır. Bölüm "Training of the Dead" başlıklıdır. Horikoshi, anime görünecek yeni karakterler için yeni karakter tasarımları çizmektedir.


Romeryo Fujimi'nin kahraman kostumu

Image

Kashiko Sekigai ve kahraman hali Sensor Girl hali

Image


Dadan Tadan ve Lucky Strike kostümünün içindeki hali

Image

 25 dakikalık anime, İzuku sınıfı ve U.A.'daki diğer kahraman bölümü öğrencileri arasında ortak bir uygulama oturumu başlattı. My Hero Academia'nın sınırlı sayıdaki 14. cildi 2 Haziran'da satışa sunulacak ve ön sipariş süresi 30 Ocak - 3 Nisan tarihleri ​​arasında olacak.

 Manga'nın 13. derlenmiş kitap seslendirmesi, 4 Nisan'da piyasaya çıktığında bir anime de paketlenecektir. Orijinal anime, Kasım'daki Jump Special Anime Festa etkinliğinde başlayacak ve animenin ilk sezonunu önümüzdeki ikinci sezon ile ilişkilendirilecektir.

Animenin 13 sezonunun ilk sezonu 3 Nisan'da MBS / TBS kanalıyla ilk kez yer aldı. Funimation, Japonya'da yayınlandığı şekliyle Amerika, Kanada, Birleşik Krallık ve İrlanda'da Japonca yayınlarını İngilizce altyazılarla yayınlamıştır. Şirket ayrıca bir yayın dubunu da yayımlamıştır.

İkinci sezon, Cumartesileri Nisan ayından başlayarak NTV (Nippon TV) ve YTV (Yomiuri TV) kanallarında saat 15.30'da yayınlanacak. Yeni sezon UA'yi kapsıyacak. Kōhei Horikoshi'nin orijinal manga spor festivalini yapıcak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları