King of Fighters '97 PC/PS4/Vita Platformlarına Çok Oyunculu Moduyla Geliyor
KoF oyununun yeni sürümü bu baharda piyasada.

SNK Pazar günü düzenlenen Evo Japan 2018 etkinliğinde, The King of Fighters '97 dövüş oyununun PC,PlayStation 4 ve PlayStation Vita platformlarında  The King of Fighters '97 başlığı altında Global maçının bu ilkbaharda yapılacağını duyurdu.Yeni giriş oyuna çevrimiçi bir çokoyunculu bir mod sunacak.

                                      Image

Oyun, SNK'nın The King of Fighters crossover mücadele serisinin dördüncü oyunu ve 1997'de piyasaya çıktı.O tarihteki oyuna yeni gelen, Gelişmiş veya Ekstra modları seçme özelliğiydi. Ekstra modda, oyuncuların King of Fighters '94 ve King of Fighters '95'deki benzer bir mekaniği kullanmasına izin verdiler.Gelişmiş mod, oyuncuların The King of Fighters 96'da tanıtılan mekaniğini kullanmalarına izin verdi;bunlar arasında koşu, yuvarlanma, kısa atlama ve üç metrelik bir ölçer (bunların birçoğu geri kalan serilerin temel mekaniklerini oluşturacak hareketlerdi) bulunuyordu.

Serinin son oyunu The King of Fighters XIV, Ağustos 2016'da Japonya ve Batı'da piyasaya sürüldü.  Geçtiğimiz Haziran'da ise bir PC versiyonu çıktı.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları